murer TILBUD

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Murer3tilbud.dk er siden december 2021 blevet en del af Ditbyg.dk

Murerarbejde – få 3 tilbud nemt og gratis

Skal du have udført murerarbejde, handler det om at finde den murer, der tilbyder dig den bedste kvalitet til den bedste pris. Det kræver som minimum 3 tilbud på murerarbejde. Men i stedet for at indehente dem selv, kan du bruge vores samarbejdspartnere til at skabe kontakt til de bedste murere i dit lokalområde. Det er helt gratis for dig, og sparer dig en masse tid og forgæves opkald til de lokale murermestre.

Skal du have repareret facade, bygget til eller lavet noget andet murerarbejde på din bolig, kan det være sin sag at finde den bedste og billigste murer til opgaven.

For der findes masser af små og store murerfirmaer, som gerne vil påtage sig opgaven. Men hvem er billigst? Og kan du i det hele taget stole på, at den murer du har valgt til arbejdet, rent faktisk også kommer som aftalt?

Hvad er murerarbejde?

Murerarbejde betegner alle de opgaver, hvor der indgår opmuringpudsning og fugning af vægge, gulve med videre. Derudover omfatter murerarbejde også arbejde med støbning af fundamenter og gulve, samt fliselægning og -opsætning, terrazzogulv og oplægning af teglstenstag, sandblæsning og betongulv.

De fleste murerfirmaer er små håndværksfirmaer med en mester og mellem 1 og 10 ansatte. De bor over hele landet, og tilbyder arbejde til både private, offentlige institutioner og firmaer i lokalområdet.

Enkelte murerfirmaer har dog specialiseret sig inden for bestemte delområder af deres fag, f.eks. opsætning af indervægge i porrebeton. Andre igen tager kun arbejde for bestemte kundesegmenter. F.eks. som underleverandør til en entreprenør eller som leverandør af byggeri til boligselskaber, offentlige institutioner eller lignende.

Hvord an finder du en god murer?

Alt det kan det være svært at gennemskue som almindelig forbruger, første gang du skal ud og lede efter en håndværker til en byggeopgave derhjemme eller i dit firma. Derfor kan du nemt ende med at bruge tid på at sende mails eller ringe til en helt række af murermestre, bare for at få at vide, at den slags arbejde udfører de ikke – eller også arbejder de ikke for private.

Er firmaet til at stole på?

Samtidig ligger de mange kedelige historier fra tv-udsendelser som f.eks. Kontant på DR og rumsterer i hovedet på de fleste. I disse udsendelser har du kunnet høre om, hvordan den ene håndværker efter den anden enten snød og bedragede med kvaliteten på deres arbejde. Eller slet og ret aldrig dukkede op! Også selv om de havde fået udbetalt et større forskud på arbejdet.

Men lige som det kan være svært for dig som privatperson, at gennemskue hvilke opgaver og kundetyper et murerfirma arbejder med eller for, kan det være nærmest umuligt at vurdere, hvilken kvalitet det arbejde er i, som et givent murerfirma leverer. Her er du nødt til at høre andre kunder ad. De kan dog være svære at finde frem til, specielt hvis du skal være sikker på, at de er uvildige.

Hvilke priser er der på murerarbejde?

Prisen på murerarbejde kan også være svær for dig at vurdere. For hvert enkelt murerfirma fastsætter selv deres egne priser. Der findes ingen officielle eller lovfastsatte taktster eller andet, der gør det muligt at vurdere, hvad det rent faktisk er, du får for pengene.

Få altid minimum 3 tilbud på murerarbejde

Så når du skal indhente pris på murerarbejde, skal du som minimum indhente mindst tre tilbud for at få en retvisende indikation på prisniveauet. Det kan – som vi allerede har været inde på – nemt give en masse forgæves opkald.

For ikke alene er mange murerfirmaer i dag specialiserede. De er også små. Så det er oftest mester selv, du skal have fat i – og han tager altså ikke telefonen, når han står oppe på toppen af et stillads, og har hænderne fulde med mursten og mørtel.

Den lette og meget mere trygge måde at få murer-tilbud på

Vælger du i stedet at indhente tilbud via en af de tilbudstjenester, vi samarbejder med her på Murer3tilbud.dk, slipper du for alt besværet.

Samtidig får du tilbud fra en udvalgt kreds af murerfirmaer i dit lokalområde. For tjenesterne arbejder kun sammen med en fast kreds af murerfirmaer, som de kender, og ved leverer murerarbejde, som kunderne er tilfredse med.

Efter hvert fuldført job indhenter tjenesterne nemlig kundens vurdering – og er der for mange der klager, ryger firmaet ud af tjenesten igen. Derfor er du sikker på, at de murer-priser du indhenter, kommer fra firmaer, der er til at stole på.

Så nemt fungerer tjenesterne

Når du indhenter murerarbejde-priser gennem en af vores samarbejdspartnere, foregår det ved, at du udfylder en formular med kontaktinformationer og oplysninger om opgaven. Her kan du også lægge billeder op af det sted, hvor du skal have udført arbejdet, eventuelle arbejdstegninger eller skitser med mål på det område, der skal arbejdes på.

Så snart en af tjenesterne får din henvendelse, finder de en række af de nærmeste murerfirmaer, de har tilknyttet deres tjeneste, som har tid til at påtage sig arbejdet inden for den nærmeste fremtid. Samtidig bruger tjenesterne deres kendskab til de enkelte firmaer til at udvælge dem, der passer bedst til din opgave. For tjenesterne vil naturligvis gerne have, at du få den bedste oplevelse med at bruge dem.

Mureren kommer ud og besigtiger opgaven

De første 3 murerfirmaer som har tid, får så dine kontaktinformationer. Så kan I aftale et tidspunkt, hvor hvert firma kan komme ud og se på opgaven. Så i de fleste tilfælde undgår du ikke, at få murerne ud og give tilbud på opgaven – selv om du har brugt en tjeneste på nettet.

Det er faktisk en god ting. For derved bliver det murerens ansvar, at de har målt korrekt op, og har foretaget de rigtige vurderinger af materialevalg med videre.

Du får hurtigt et tilbud

Efter besøget har tjenesterne nogle faste frister for, hvor hurtigt murermesteren skal sende dig et tilbud på opgaven. Overholder de ikke disse frister, risikerer de også at ryge ud af tjenesten.

Så oftest kan du forvente at have dit tilbud på din mureropgave i løbet af ganske få dage. Her kan der nemt kan gå længere tid med murerfirmaer, som ikke er med i tjenesten.

Tilbuddet består udover murerens timeløn oftest af alle materialer, med mindre i har aftalt andet. Samtidig er tilbuddene oftest stillet ens op i skabeloner, som mureren har fået af den pågældende tjeneste. Det gør det meget nemmere for dig at vurdere de forskellige tilbud.

Derved kan du meget lettere finde ud af, hvilken af de 3 murermestre der skal have lov til at udføre dit murearbejde.

Se selv hvor nemt det går, ved at udfylde tilbudsformularen her!

Se oversigt over murerfirmaer på Jylland, Sjælland og Fyn

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!