Murer Odense

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Murer i Odense – sådan finder du den bedste og billigste!

Den billigste murer i Odense kan være svær at finde, hvis du ikke kender det generelle prisniveau for murerarbejde i området. Samtidig kan du måske være utryg ved, om du skal vælge den billigste murer i Odense – eller gå efter den murer, der har en lidt højere pris. Heldigvis gør vores samarbejdspartnere det nemt for dig at få sikkerhed for, at både prisen og kvaliteten er i orden, når skal vælge murer i Odense.

Du har sikkert hørt alle mulige skrækhistorier om murer- og andre håndværksfirmaer, der har lokket kunder til med ekstra lave priser. Men som så efterfølgende aldrig er kommet – måske efter de allerede har fået første delbetaling på opgaven. Den slags firmaer vil du helst undgå at falde i kløerne på, når du indhenter tilbud.

Samtidig kan det være svært for dig at vurdere, hvorvidt der er et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet på de tilbud du får – samt svært at vurdere, om de priser du har fået, ligger på niveau med den generelle pris i markedet, eller ligger meget over.

murer tilbud

Indhent selv tre tilbud fra murere i Odense

Skal du have et retvisende indtryk af prisniveauet hos murere i Odense for den mureropgave, du skal have løst, kan du ikke nøjes med at indhente et enkelt tilbud eller to. Som minimum skal du bruge tre – og gerne flere.

Men har du først selv prøvet at få fat i en enkelt murer, ved du hvor travlt de har i Odense. Så enten har de ikke tid til at lave din opgave før om lang tid. Eller også har de slet ikke tid til at komme ud og give et tilbud. Endelig er der også en del murerfirmaer, der ikke udfører murerarbejde for private.

Så det kan hurtigt blive til en masse opkald og mailkorrespondancer, der aldrig fører noget med sig. Eller til, at du skal rykke mureren igen og igen for at få et dit tilbud.

Eller brug tilbudstjenesten hos vores samarbejdspartnere

Vi du gerne slippe for alt det besvær, kan du med fordel bruge en af vores samarbejdspartnere til at indhente 3 tilbud fra murere i Odense.

Samtidig er du sikker på, at du får tilbud fra murerfirmaer i Odense og omegn, som du kan stole på, og som er kendt for at levere et ordentligt stykke arbejde. For de tilbudstjenester vi samarbejder med, indhenter brugernes vurderinger af det leverede arbejde, så snart opgaven er færdig.

Derfor ved du, at du får tilbud fra murerfirmaer i Odense, du kan stole på, og som hverken snyder med kvaliteten eller løber fra deres aftaler.

Så nemt får du 3 tilbud fra murere i Odense

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her!

Så finder tilbudstjenesten 3 murere, som har tid til at tage din opgave inden for den nærmeste fremtid. De kontakter dig herefter for at aftale, hvornår de kan komme ud og se på din opgave.

Derefter fremsender de et tilbud inden for kort tid. For lige som tjenesterne følger op på kvaliteten af murernes arbejde, stiller de også krav til, hvor længe folk skal vente på at få et tilbud.

Så ved at bruge en af vores samarbejdspartnere til at indhente tilbud fra murere i Odense, kommer du meget nemmere og mere sikkert i mål med at finde den rigtige murer til opgaven.

Oversigt over murerfirmaer i Odense

MURUP Murermester Ulrik Pedersen

 • Lærkevej 27, 5210 Odense, Danmark
 • http://murup.dk/
 • +4541200900

Murermester Torben E Larsen

 • Nørre Lyndelse Vej 8, 5260 Odense, Danmark
 • https://www.murer-i-odense.dk/
 • +4520482565

Kristensen Palle

 • Sankt Jørgens Gade 151, 5000 Odense, Danmark
 • +4521288202

Mørk & Skov ApS

 • Holkebjergvej 58, 5250 Odense, Danmark
 • http://www.msh.dk/
 • +4566170855

Servicemurerne Aps

 • Stavkærvej 41, 5220 Odense, Danmark
 • http://www.servicemurerne.dk/
 • +4526522667

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!