TERRAZZOGULV: FÅ ET MODERNE GULV I UNIKT DESIGN

Planlægger du at få et nyt og lækkert gulv i boligen? Og må det gerne skille sig ud og være unikt? Det kan du få med et terrazzogulv, som ellers var helt umuligt at opstøve for bare nogle år tilbage. Men, nu er det farverige 80’er gulv tilbage i dansk indretning.

Når man renoverer sin bolig, gør det bestemt ikke noget, at man får bragt nogle elementer ind, som får boligen til at skille sig ud og være noget helt særligt. Det er netop med den baggrund, at terrazzogulvet igen hitter i de danske hjem.

Hvad er et terrazzogulv?

Terrazzo er fra Italien og har sit ophav i renæssancens Venedig. Her tog mosaikmagerne marmorstumper med sig hjem fra velhavende byggerier og brugte dem til terrassegulve – heraf navnet. Det er et materiale, der er fremstillet af skærver af marmor, som blandes sammen med en indfarvet cement, der fungerer som bindemiddel.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Når det er blevet lagt, skal det efter hærdning slibes. Derefter står man med et holdbart og fugefrit gulv.

Hvad koster et terrazzogulv?

Prisen på lægning af terrazzogulv ligger i gennemsnit på mellem 4.000 og 6.000 kroner pr. kvadratmeter. Jo flere kvadratmeter, du skal have støbt, des lavere bliver prisen pr. kvadratmeter typisk. Et terrazzogulv på 30 kvadratmeter vil dermed koste mellem 120.000 og 180.000 kroner.

Som med så meget andet er det svært at sige, hvilke terrazzogulv priser du vil blive tilbudt ved at kontakte fagmænd for at udføre opgaven. For prisen kommer helt an på, hvor stort et areal der er tale om, hvilke farver og materialer du ønsker at bruge, og hvor i landet din bolig er beliggende.

Alt dette har en betydning for den terrazzogulv m2 pris, du bliver tilbudt. Dog kan du hjælpe dig selv godt på vej til lavere terrazzogulv priser end forventet ved at indhente tilbud flere steder fra.

Og hvordan gør du nemmest det? Jo, du benytter dig af en tilbudstjeneste, som du finder her på siden. Den tilbyder vi med vores samarbejdspartner, der gør det muligt for dig at indhente tre uforpligtende og gratis tilbud fra fagfolk i dit område, som gerne vil hjælpe dig med at opfylde dine drømme om et nyt og flot gulv.

Klik her for at udfylde din opgave og modtag 3 tilbud.

Hvis ikke tilbuddene er noget for dig, kan du takke nej til dem. Fagmændene ved dog godt, at de er i konkurrence med andre omkring opgaven, hvorfor du med al sandsynlighed vil få minimum et tilbud, som du får svært ved at sige nej til.

Det gode ved tilbudstjenesten er, at det ikke kræver mere end at udfylde en simpel formular med kontaktoplysninger og beskrivelsen af projektet, som du ønsker hjælp til. Det gør det derfor nemt og hurtigt at få nogle gode tilbud, uden du skal bruge en masse energi på at ringe rundt.

Hvorfor vælge et terrazzogulv?

Vi danskere er ikke længere så farveforskrækkede og stilrene, som vi var engang. Derfor tør vi nu godt bringe farver ind. Men, det må gerne være unikt, hvilket også er muligt med terrazzogulv, da det med professionel hjælp kan lægges i flotte og unikke mønstre, der passer til resten af boligens udtryk.

Udover det unikke design er et terrazzogulv også et meget holdbart med en meget høj slidstyrke, som derfor godt kan holde til både små børn og legesyge hunde. Gulvet kan holde i mange år, hvis det får den rette behandling og kærlighed, hvilket er attraktivt for mange.

Kan man selv lægge et terrazzogulv?

Hvis du har viden og erfaring inden for gulvlægning, kan det godt lade sig gøre at lægge gulvet selv. Men det anbefales at få en professionel til det for det pæneste og mest holdbare resultat.

Grunden til det er, at både forberedelserne til at kunne lægge gulvet og selve det at lave blandingen og lægge det, kræver en vis form for ekspertise. For når du lægger det, må der ikke opstå luft nogen steder, da det får gulvet til at flække. Hvis du ikke er sikker på, at du kan klare det, er det bedst at kontakte en fagmand for et tilbud.