HULMURSISOLERING

Isoleringsbranchen er en af landets mest udskældte brancher. Den beskyldes jævnligt for at snyde både med netop hulmursisolering og energitilskud. Men vælger du at indhente 3 tilbud på hulmursisolering gennem vores tjeneste, får du ikke alene sikkerhed for den billigste pris. Du kan du være helt tryg ved leverandøren! Læs her hvorfor!

Hulmursisolering og snyd med energitilskud har flere gange været oppe at vende i DR’s forbrugerprogram Kontant og mange andre medier. På et tidspunkt var isoleringsbranchens rygte endda så dårligt, at staten fjernede energitilskuddet til netop hulmursisolering. Der var simpelthen for mange, der snød – både med behovet for at få hulmursisoleret og indhentning af det energitilskud, du som boligejer kan få fra dit energiselskab. Du kan også læse om loftisolering og gulvisolering her.

Hvad koster hulmursisolering?

Prisen på hulmursisolering afhænger af den specifikke bygning. I gennemsnit vil prisen dog ligge på mellem 100 og 300 kroner pr. kvadratmeter. Typisk vil prisen pr. kvadratmeter blive lavere, des større mur, du ønsker hulmursisoleret. Det kan dermed ofte betale sig at isolere hele huset på én gang.

Hvornår er det relevant at få hulmursisoleret boligen

Bor du i en bolig fra før typehusboomet I 1970’erne, og er der ikke foretaget hulmursisolering før, venter der dig en stor økonomisk gevinst på varmebudgettet. For er hulmuren ikke isoleret, fosser der masser af varmekroner direkte ud gennem væggen.

Samtidig øges risikoen for at få problemer med mug og skimmel. For bag skabe, reoler og andre større møbler dannes der nemt kondens på indersiden af ydervæggen, fordi varmen indefra og kulden udefra mødes. Det giver god grobund for mug og skimmel, der kan udvikle sig uset og medføre alvorlige helbredsproblemer.

Her er det næppe nødvendigt at få hulmursisoleret

Er din bolig bygget mellem omkring 1970 og til en gang sidst i 1980’erne, er der sjældent nogen egentlig hulmur, hvis du bor i et typehus. I stedet vil der oftest være en tynd pladevæg sat op inden for ydervæggen. Den kan ikke holde til at blive hulmursisoleret.

Er boligen opført efter 1990, vil hulmuren oftest være blevet isoleret, samtidig med at den er blevet bygget. Her er der brugt særlig hulmursbatts, der er holdt på plads af murbinderne mellem indermur og ydermur. Indermuren er ofte opført i gasbeton, mens ydermuren er lavet i sten eller andre materialer.

Har du fået hulmursisoleret før?

Er boligen hulmursisoleret tidligere, kan det være en god ide at få tjekket isoleringen af en byggesagkyndig. For med tiden kan indblæst hulmursisolering godt falde lidt sammen. Især hvis det har siddet i hulmuren i mange år.

Få en uvildig byggesagkyndig til at foretage kontrollen, eller bed en af vores udvalgte isoleringsfirmaer om at foretage opgaven.

Derfor skal du indhente 3 tilbud på hulmursisolering gennem os

Ved hjælp af vores tilbudstjeneste kan du nemt og hurtigt indhente 3 tilbud på hulmursisolering. Det giver dig ikke alene de bedste forudsætninger for at finde den billigste pris på opgaven. Du får også tilbud fra en fagmand, der har tid til at udføre opgaven nu – og større tryghed for, at du får foretaget en ordentlig hulmursisolering uden snyd.

For de isoleringsfirmaer der giver tilbud på din hulmursisoleringsopgave, er firmaer vi har et fast samarbejde med. Det betyder, at de har udført lignende opgaver for andre af vores brugere, og har fået gode anmeldelser for arbejdet.

Anmeldelserne kan du se på vores hjemmeside. Så er du sikker på, at du får valgt et isoleringsfirma, der ikke snyder dig.

Så indhent trygt 3 tilbud på hulmursisolering her!