Tømrer København

3 TILBUD & PRISER PÅ TØMRER OPGAVER

Indsend din opgave online
Tømrere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Slå til her, hvis du vil have 3 tilbud fra en tømrer i København

Der findes masser af tømrere i København. Så hvor svært er det lige at få 3 tilbud på din tømreropgave? Ja, sværere end du tror! For de fleste tømrermestre har specialiseret sig inden for forskellige typer tømrerarbejde. Så tit skal du have fat i væsentligt flere tømrere for at få 3 til at give tilbud på din opgave. Du kan selvfølgelig også bare lade os hjælpe dig. Det er helt gratis!

En tømrer er en af de mest alsidige håndværkere, der findes. De kan både bygge redskabsskure og carporte udenfor, beklæde gavlen og udhænget med træ, lægge ny tagkonstruktion op og sætte gipsskillevægge og køkkener op indendørs.

Derfor er det meget naturligt, at de fleste tømrerfirmaer har specialiseret sig i at løse bestemte tømreropgaver. Desværre er det oftest svært at se af deres hjemmeside. Så derfor kan du nemt ende med at ringe forgæves til en masse tømrere, for at finde en, der kan løse netop dit tømrerprojekt.

tømrer tilbud

Få aldrig mindre end 3 tilbud på tømrerarbejde i København

Det er surt, for derved bliver det ekstra besværligt at indhente de sølle 3 tilbud, der skal til, for at du er sikker på, at du kun har spurgt de to dyreste tømrerfirmaer i København og omegn om en pris. Det lyder jo egentlig som en ganske overkommelig opgave, men i praksis er det meget mere besværligt end det.

For udover at de forskellige tømrerfirmaer har specialiseret sig, kan de også være ret så svære at få fat på. For mester sidder jo ikke hjemme på kontoret og venter på, at telefonen ringer eller der kommer en mail. Han tager heller ikke telefonen, hvis han står midt i at hjælpe et par af svendene med at løse en opgave ude hos en kunde.

Men når du så endelig får fat i tømreren, kan du risikere, at de ikke har tid lige med det samme! Suk!

Så tit ender du med at skulle ringe forgæves et par gange, inden der er bid – også selv om den tømrermester, du ringer til, rent faktisk udfører den slags tømrerarbejde, som du har brug for.

Lad os finde 3 tilbud på en tømrer i København til dig

Heldigvis kan du også bare lade være med at ringe til nogen. Alt hvad du behøver gøre, er bare at udfylde en kontaktformular, angive en kort beskrivelse af din opgave, samt oplyse dine kontaktinformationer.

Så tager vi fat i tre af de tømrermestre, vi arbejder sammen med, som har tid til at kigge på din opgave. Vi arbejder sammen med en fast kreds af tømrere, som har udført opgaver for flere af vores kunder. Derfor ved vi, at de gør et ordentligt stykke arbejde.

Her enkelt tømrermester kontakter dig for at aftale, hvornår de kan komme forbi og se på opgaven. Først derefter får du et uforpligtende tilbud.

Så skal du have fat i en tømrer, der kan løse din opgave? Så udfyld vores kontaktformular her!

Oversigt over tømrer-firmaer i København

Tømrer i København

 • Birketinget, 2300 København, Danmark
 • +4560641015

Amar-byg.dk

 • Kurlandsgade 23, 2300 København, Danmark
 • +4540856430

Skovhus Tømrer og Snedker

 • Øresundsvej 28, 2300 København, Danmark
 • http://www.vores-byg.dk/skovhus-toemrer-og-snedker-koebenhavn-s.htm
 • +4551328332

Tømrermester

 • Svinget, 2300 København, Danmark
 • +4521953549

Byggeselskabet M3

 • Leifsgade 6, 2300 København, Danmark
 • https://www.m3-byg.dk/
 • +4553569899
Tømrer i København

Leder du efter tømrer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over tømrer firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!