TRÆGULV

Sådan får du et flot trægulv

Lægning af trægulv og gulv i det hele taget er en større opgave at gå i gang med på egen hånd. Særligt hvis der skal lægges trægulv i store dele af boligen. Det er sagtens noget, du kan udføre helt på egen hånd, hvis du har modet, erfaringen og viden til at gøre det. Men det er ikke noget, vi anbefaler.

Et trægulv er ret svært at lægge, hvis ikke du har prøvet det før. Derfor er det godt givet ud at få en professionel gulvlægger eller tømrer til at klare opgaven for dig. Så er du i hvert fald sikker på, at gulvet bliver lagt korrekt uden fejl, som efterfølgende skal rettes.

Pris på nyt trægulv

Prisen på trægulv varierer i høj grad afhænger af træsorten. I gennemsnit ligger prisen på mellem 200 og 1500 kroner pr. kvadratmeter. Parketgulv ligger i den billige ende, mens antikt trægulv er noget dyrere. Et gulv på 30 kvadratmeter vil koste mellem 6.000 og 45.000 kroner inklusiv inklusiv lægning.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvorfor få hjælp til lægning af trægulv?

Selvom det måske virker ret let at lægge et trægulv, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på, når du gør det.
Det første du skal være opmærksom på er, at du er konsekvent med i hvilken retning, du lægger trægulvet. Det ser ikke pænt eller balanceret ud i boligen, hvis du i det ene rum vælger at lægge gulvet vertikalt, og du så i det andet rum lægger det horisontalt. Det skaber forvirring for øjet, da der er stor forskel på, hvad det gør ved et rum. En erfaren tømrer kan med det samme se, hvad der er bedst for rummet.

Noget andet du skal være opmærksom på ved lægning af trægulv er, at du ikke får det lagt for tæt op ad listerne. Træ er et organisk og levende materiale. Derfor udvider og svinder det sig afhængigt af fugtindholdet. Det skal der derfor være plads til.

Det og mange andre ting er noget, du skal tage forbehold for ved lægning af trægulv. Hvis ikke det er noget, du føler dig sikker omkring, bør du derfor få et tilbud fra en tømrer.

Indhent 3 gratis tilbud på trægulv

Det er svært at sige, hvad det helt konkret kommer til at koste dig at lægge et trægulv. Det kommer blandt andet an på, hvor mange kvadratmeter det drejer sig om, og i hvilket materiale trægulvet skal være, da der er stor forskel i prisen på de forskellige materialer.

Den bedste måde at få en ide om, hvad lægning af trægulv kommer til at koste dig er ved at indhente tre tilbud fra lokale tømrere. Det er ikke noget, du behøver sætte en del tid af til, da du med vores gratis tilbudstjeneste kan indhente 3 tilbud fra interesserede tømrere på et øjeblik.

Indhent 3 tilbud helt gratis her!

Alt du skal gøre er at udfylde formularen med en beskrivelse af projektet. Inden for få dage vender interesserede tømrere tilbage for at give dig et tilbud på, hvad det vil komme til at koste at lægge dit trægulv. Med tre tilbud kan du sammenligne priserne, så du ikke kommer til at betale for meget. Du bestemmer selv, om du vil gå videre med et tilbud, eller om du hellere selv vil lede videre. Det er helt gratis og uforpligtende.

Der er også andre alternativer fx: vinylgulv, laminatgulv eller epoxygulv.