Sandblæsning Af Hus & Murværk: Pris Og Info

Pris på sandblæsning

Prisen på sandblæsning af hus ligger i gennemsnit på mellem 25 og 100 kroner pr. kvadratmeter. Er facaden samlet set på 200 kvadratmeter, vil prisen dermed være på mellem 5.000 og 20.000 kroner. Du vil typisk kunne få en samlet pris, hvis du ønsker efterfølgende maling, pudsning eller vandskuring.

Sandblæsning bruges oftest i forbindelse med facaderenoveringer, da det er en effektiv måde at fjerne pudslaget og det øverste lag mørtel i fugerne mellem murstenene. Læs her, hvordan du nemmest får fundet 3 håndværkere, som er interesseret i at give dig en pris på sandblæsning af din bolig.

Skal du have renoveret facaden, ligger der tit et større arbejde i at klargøre den til renoveringen. For er store dele af pudslaget gået løst, er det bedste faktisk at lægge et helt nyt lag puds på facaden. Derved undgår du samlinger mellem det gamle og det nye pudslag. De kan nemt give problemer, dels på grund af forskellig alder på de to pudslag, og dels på grund af forskellig sammensætning af pudset.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Til at fjerne pudslaget kan du enten slibe det af med en særlig slibemaskine. Det er manuelt arbejde, som er ekstremt tidskrævende- Det kræver oftest opstilling af stillads, hvis du skal nå helt op i gavlen på huset.

Indhent 3 gratis tilbud og priser her!

Sandblæsning – den nemmeste måde at rengøre facaden på

Så er det nemmere med en sandblæsning af facaden. Det fjerner effektivt pudslaget, samt oftest også det yderste lag mørtel mellem murstenene. Hvis det er løst. Derved får den murer, som skal udføre pudsearbejdet, det bedste underlag at starte den nye opfugning og oppudsning af facaden. For efter sandblæsningen står facadens mursten helt renskurede.

Vær dog opmærksom på, at hvis dit hus er opført i sand- eller betonsten, kan du ikke bruge sandblæsning. Det vil nemlig ødelægge stenene. Kun rigtige brændte mursten kan sandblæses.

Læs også: Pudsning af væg

Hvorfor bestille 3 tilbud på sandblæsning?

Vil du være sikker på, ikke at komme til at betale for meget for sandblæsning af facaden, skal du som minimum indhente 3 tilbud fra 3 forskellige håndværkere. Vælger du kun at få tilbud fra en eller to, risikerer du jo, at du kun få spurgt de dyreste håndværkere.

Det giver dog ikke sikkerhed for at finde den billigste håndværker til opgaven. Men det giver dig et mere retvisende billede af prisniveauet i dit område. Vil du finde den billigste, skal du spørge lang flere håndværkere om et tilbud.

Relateret: Filtsning af hus

Den nemme måde at få den bedste pris på opgaven

Det kommer dog hurtigt til at tage tid. For dels er de fleste sandblæsningsfirmaer oftest mindre firmaer, hvor det er mester selv, der tager telefonen. Det gør han ikke, når han står og sandblæser.

Samtidig er mange booket op langt ud i fremtiden. Så du kommer nemt til at ringe forgæves til en masse firmaer, før du finder 3, som har tid til at tage opgaven inden for de nærmeste uger.

Det er her, vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig. De arbejder tæt sammen med sandblæserfirmaer over hele landet. Det betyder, at de kender firmaer indgående, og er godt inde i, hvem der har tid nu, og hvem der er booket op.

Indhent 3 gratis tilbud og priser her!

Samtidig indhenter de bedømmelser fra de brugere af tjenesten, som har fået udført sandblæsning af firmaerne. Derfor ved de også, hvilke firmaer der er bedste til netop din type sandblæsning. Det giver også dig sikkerhed for, at du kun få henvendelser fra firmaer, der udfører et ordentlig stykke arbejde.

Relateret: Omfugning af murværk

Find nemt og trygt et firma til sandblæsning af din facade

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde denne kontaktformular med oplysninger om opgaven, samt angive dine kontaktinformationer.

Så går der ikke længe, før det første firma kontakter dig for at aftale tid til at komme ud og se på opgaven og give dig et tilbud.

Du kan også finde tilbud og priser på murer i Kolding.