VVS TILBUD

3 TILBUD & PRISER PÅ VVS OPGAVER

Indsend din opgave online
VVS'ere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

VVS3tilbud.dk er siden dec. 2021 blevet en del af Ditbyg.dk

Få 3 gratis tilbud på VVS arbejde

Et tilbud er altid en god ide, uanset du skal have fikset den dryppende vandhane eller skal have renoveret hele badeværelset. Med vores tjeneste skal du hurtigt få 3 tilbud fra VVS-folk i nærheden af dig, som vi kender og kan stå inden for. De har nemlig fået gode bedømmelser af vores andre brugere.

En VVS-mand foretager alle former for arbejde, som involverer håndtering af vand, varme og sanitet. Det kan være håndteringen af regnvandet fra taget via opsætning af tagrender, nedløb og skotrender i tagets samlinger. Eller det kan være installation af nyt køkken eller vedligehold af vandhaner, nyt badeværelse, blandingsbatterier, toiletter eller afløb, omfangsdræn eller kloak i huset.

De fleste fagfolk kan også rykke ud, når din varmeinstallation driller eller der er brug for at installere centralvarme, gulvvarmevarmepumper, køleanlæg og andre maskiner, der kan sikre dig et bedre indeklima. Du kan også få hjælp til faskine og regnvandsanlæg.

Hvordan finder jeg de bedste VVS tilbud

Skal du have de bedste VVS priser, skal du som minimum sørge for at indhente tilbud fra 3 forskellige VVS-folk. Derved undgår du, at du kun får tilbud fra byens to dyreste VVS-firmaer. Samtidig bliver det mere interessant for de enkelte firmaer at byde ind, fordi de kun skal kappes med to af deres konkurrenter om at få dig som kunde.

Det kan dog hurtigt vise sig at være væsentligt mere omstændeligt, end du have forestillet dig. For rigtig mange VVS-firmaer har travlt og kan derfor ikke tage din opgave ind lige så hurtigt, som du gerne vil have det. Eller også udfører de ikke den form for VVS-arbejde, som du har brug for. Derfor skal du tit kontakte mange forskellige håndværkere, bare for at få de 3, som du har brug for et tilbud fra.

Den hurtige genvej til de bedste VVS priser

Det er her vores tilbudstjeneste kommer ind i billedet. Her er alt, hvad du skal gøre, at udfylde et skema med dine kontaktoplysninger og de vigtigste detaljer om det VVS-arbejde, du har brug for en pris på.

Så finder vi tre interesserede firmaer, som har tid til at byde ind på og løse dit projekt. Vi har et stort, landsdækkende netværk af firmaer, som vi arbejder sammen med. Så det er folk vi allerede kender og ikke bare en tilfældig fagmand, der sagde, at han havde tid, da vi ringede til ham.

Vi udvælger kun de bedste firmaer til at give tilbud på din opgave. For alle de firmaer vi arbejder sammen med, bliver vurderet af vores brugere, når de vinder en opgave. Det vil sige, at vi er sikre på, at de firmaer, vi sætter til at kontakte dig, rent faktisk også kan løse den pågældende arbejdsopgave ordentligt.

Det sparer dig for en masse besvær med at kontakte firmaerne selv. Samtidig slipper du for at få arbejdet udført af et firma, der ikke magter opgaven. Det kunne du nemt være komme ud for, hvis du selv have skulle finde det bedste tilbud på dit VVS-arbejde.

Sådan foregår tilbudsprocessen

Så snart vi har fundet tre forskellige VVS-firmaer, der kan løse dit problem, kontakter de dig for at aftale tid til at komme ud og besigtige opgaven – hvis det er nødvendigt. Så snart de har været på besøg, modtager du hurtigt derefter et tilbud på din projekt. Derefter kan du selv udvælge den VVS-mand, der har givet dig det bedste tilbud og sætte arbejdet i gang.

VVS FAQ

Hvad koster en VVS´er i timen?

Det afhænger helt af det firma som du spørger og du kan derfor opleve at der forekommer stor prisforkel på VVS-firmaer i den selvsamme by – derfor anbefaler vi altid at indhente minimum 3 tilbud på din VVS-opgave.

Er der nogen form for garanti ved at bruge servicen?

Vi har et sikkerhedsnet i form af “Entreprisegarantien”, der hjælper dig, hvis der går noget galt under VVS-opgaven. Her er du sikret for op til 35.000 kr.

Er der forskel på hverdag og weekend priser?

Weekender og helligdage bliver som regel takseret med en højere pris hos en VVS-installatør. Det er derfor også her en god ide at indhente tilbud fra flere firmaer, da der kan være mange penge at spare.

Overvejer du at spare penge på varmeregningen ved at skifte til en varmepumpe? Se hvor meget du kan spare ved at bruge varmepumpeberegner.dk

Oversigt over VVS firmaer på Fyn, Jylland og Sjælland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!