Murer København

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Find en murer i København med et par klik!

Har du brug for murerarbejde og bor i Københavns-området? Så er der nok af murerfirmaer at vælge imellem, men også mange der skal have muret noget op. Det kan gøre det svært at finde en murer, der har tid til din opgave lige med det samme. Men heldigvis findes der en nemmere løsning, der giver dig 3 tilbud fra murere i København med bare et par klik med musen. Læs med, og få den mere at vide.

Skal du bruge en murer til at lave noget på din bolig i Københavnsområdet, venter der dig et større detektivarbejde. For der er langt imellem, at du kan finde en murer, der har tid i deres kalender inden for en anseelig fremtid. Eller som i det hele taget laver noget for private.

For flere og flere murerfirmaer specialiserer sig, så de enten kun udfører opgaver inden for et bestemt område, eller kun arbejder for bestemte kunder. F.eks. firmaer, institutioner eller boligforeninger.

murer tilbud

Begge dele kan være svære at gennemskue, når du finder murerne i en søgning på Google. Så tit skal du ringe til en hel del, bare for at finde én, der har tid til at give tilbud på din opgave nu.

Hvordan ved du, om du har fundet en ordentlig murer?

Samtidig kan det være svært for dig som lægmand at vurdere, hvorvidt de murere du finder frem til, leverer et ordentligt stykke arbejde. Eller om de er et af de fuskerfirmaer, som du har hørt så meget om i Kontant og andre tv-programmer.

Især de sidste er rigtig gode til at fremstå seriøse og professionelle, når de er ude at give tilbud. Det betyder desværre, at du nemt ender med at blive ekstra mistroisk, hvis nogle af murerfirmaerne virker alt for strømlinede og dygtige, når de er ude og måle op til dit tilbud – også selv om de ret faktisk er det.

Få 3 tilbud fra murere i København med et par klik

Men heldigvis er der en løsning, som både sparer dig for at skulle kontakte en masse murere. Og samtidig gør det nemt at sikre dig imod de mange fupfirmaer, som ifølge medierne opererer inden for håndværksfagene.

Gennem vores samarbejdspartner skal du bare oprette en opgavebeskrivelse og angive dine kontaktoplysninger. Så finder de 3 murere i nærheden af dig, som kontakter dig i løbet af kort tid, for at komme ud at give tilbud på din opgave.

Vores samarbejdspartner arbejder nemlig sammen med en fast kreds af murerfirmaer, som de kender indgående. Det betyder, at de dels har nemt ved at finde den rigtige murer til din opgave, og dels har nemt ved at finde en murer, som har tid til løse opgaven i løbet af kort tid.

Samtidig kan du som forbruger nemt slå hvert enkelt murerfirma op og læse mere om deres arbejde. For tilbudstjenesten indhenter løbende brugerbedømmelser fra de af deres andre kunder, som har valgt det pågældende murerfirma til at løse deres mureropgave.

Det sparer dig en masse tid, og giver dig ro i maven med hensyn til, om mureren leverer et ordentligt stykke arbejde.

Det bedste er, at tjenesten er helt gratis for dig at bruge – og at du ikke er forpligtet til at vælge en af de tilbud, som du modtager gennem tjenesten.

Oversigt over murerfirmaer i København

Murermester P

 • Høvedstensvej 8, 2 th, 2650 Hvidovre, Danmark
 • https://www.murermester-p.dk/
 • +4531397274

Murermester K Aps

 • Sjælør Blvd. 103, 2500 København, Danmark
 • http://www.murermesterk.dk/
 • +4522282450

Øens

 • Raffinaderivej 6, 2300 København, Danmark
 • http://oens.dk/
 • +4532588951

3byggetilbud.dk

 • Antonigade 4, 1106 København, Danmark
 • https://www.3byggetilbud.dk/
 • +4577334000

Murermester Bastian

 • Hindegade 6, 1303 København K, Danmark
 • https://www.anmeld-haandvaerker.dk/murer/murermester-bastian#go-contact
 • +4542672132

Så nemt kan det gøres.

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!