Nyt badeværelse | Pris & Tilbud [nybyg & renovering]

Skal du have et nyt badeværelse eller renoveret det gamle, har du brug for en VVS’er til en række opgaver. Det er for eksempel at etablere nye afløb og montere toilet og vask. Du bør altid have fokus på at finde en VVS’er, der kan levere en høj kvalitet. Vil du være sikker på at kunne det, bør du benytte dig af vores tjeneste.

Når du skal have renoveret dit badeværelse eller have installeret et helt nyt, er der en række håndværkere, der skal ind over arbejdet. En af dem er en VVS’er. Vedkommende kan etablere nye afløb og montere toilet, vask, bruser og vaskemaskine, hvis der skal være det på badeværelset. Vil du have gulvvarme med vandrør, er det også VVS’eren, der skal lægge det.

Der er altså en række VVS-opgaver, som du ikke selv må udføre. Vil du gerne spare penge på ombygningen af badeværelset, er det altså ikke på VVS-området, du skal gøre det.

★★★★★

VORES VVS-EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse koster alt mellem 10.000 og 50.000 kroner pr. kvadratmeter. Prisen på et nyt badeværelse svinger meget i forhold til valg af fliser, gulvvarme, bruseløsning, toilet, møblement, osv. Det er typisk billigere at nybygge end at ombygge et eksisterende badeværelse.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på badeværelses-opgaver her

Gennemtænk dit nye badeværelse i forhold til dine behov

Der er ingen vej udenom, at det kommer til at koste mange penge for dig at skabe et badeværelse. Derfor er det ikke noget, som du bare lige får ændret, hvis det viser sig, at det alligevel ikke passer til dine behov. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gennemtænke det hele grundigt, inden du sætter håndværkerne i gang.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dine behov er. Vil du gerne have et badekar? Er I ofte flere på badeværelset samtidig, der for eksempel børster tænder? Eller har du bare generelt brug for mere plads på badeværelset, og har du mulighed for at inddrage dele af et andet rum?

Relateret: Skal du have malet badeværelset? Se vores komplette guide

Få tilbud fra mindst tre VVS’ere, inden du bestemmer dig

Når du skal hyre håndværkere, bør du altid få tilbud fra mindst tre, inden du bestemmer dig. Det er med til at gøre, at du får et rimelig godt indblik i, hvad prisniveauet er i dit område. Det gælder selvfølgelig også, når du skal hyre en VVS’er til at hjælpe dig med dit nye badeværelse.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på badeværelses-opgaver her

Tilbuddet bygger på, at VVS’eren kommer hjem til dig og ser på dit nuværende badeværelse, og I taler om, hvordan du gerne vil have det nye. Ud fra det kommer VVS’eren med et bud på, hvor lang tid det vil tage, altså hvor mange timer du skal betale VVS’eren for, og hvor meget materialerne kommer til at koste.

Relateret: Slamsugning og kloakrensning

Få nemt tre tilbud fra pålidelige VVS’ere

Det handler dog langt fra kun om pris, når du skal hyre håndværkere. Det vigtigste er, at du først og fremmest sørger for at vælge en håndværker, der er pålidelig og kan levere en god kvalitet.

For at gøre det nemmere for dig selv at finde hele tre af slagsen at få et tilbud fra, er det en god ide, at du benytter dig af vores service. Vi samarbejder med en række dygtige håndværkere, og vi sætter dig helt gratis i kontakt med tre i dit nærområde.

De håndværkere, vi samarbejder med, er alle meget dygtige, og vi er derfor helt sikre på, at de kan levere et godt stykke arbejde hjemme hos dig.

Se også: Nyt køkken