Maler TILBUD

3 TILBUD & PRISER PÅ MALER OPGAVER

Indsend din opgave online
Malere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Maler3tilbud.dk er siden december 2021 blevet en del af Ditbyg.dk

Så nemt får du 3 tilbud og priser på maleropgaver

Det er altid en god ide at få minimum 3 maler tilbud, hvis du skal have malet noget derhjemme. Men tit skal du ringe til væsentlig flere end 3 malere, fordi de har ordrebogen fuld. Det slipper du for, hvis du bruger vores tilbudstjeneste, der hurtigt finder 3 malere der har tid til at give et godt tilbud til dig.

Det ser legende let ud, når du ser en professionel maler male en væg eller et loft. Derfor tror mange, at de sagtens selv kan finde ud af at male. De fleste sander også meget hurtigt, at det måske ikke var så nemt endda.

For pludselig giver malingen sig til at løbe eller også opdager de, at de har glemt af få malet et sted midt i det hele, eller ikke er kommet helt ind i en kringelkrog eller et hjørne med malerpenslen.
Det er surt. For opdager du det først, efter du har ryddet op efter malearbejdet, kræver det, det samme grundige forarbejde, som før du gik I gang med at male.

Det er ikke dyrt at hyre en maler

Så helt så let, som det ser ud, når en faguddannet maler går i gang, er det altså ikke, når det kommer til stykket. Og faktisk kan det næsten ikke betale sig at gøre det selv. For selve maleropgaven tager ikke nær så lang tid, hvis det først er en professionel, der fører pensel eller malerrulle.


Det betyder, at det ikke løber op i mange timer. Så faktisk er det ikke meget dyrere end at male selv, for du slipper både for at skulle betale for afdækningsmaterialer og bruge tid på at sætte dem op. Samtidig slipper du for malerrester, som du alligevel aldrig får brugt og derfor ender med at smide ud om nogle år.


Det bedste er næsten resultatet. For der er sjældent en finger at sætte nogen steder – og er der, har du nogen, du kan klage til og få til at lave det om. Havde du selv stået for malerarbejdet, var der kun dig selv, du kunne takke for det dårlige resultat – og dig selv, der skulle lave det om.

Hvad koster en maler i timen?

Skal du finde den billigste maler, skal du som sagt som minimum have fat i 3 tilbud fra lige så mange malere. Derved er du sikker på, at du ikke kun får spurgt de to dyreste malere i miles omkreds – og de malere du spørger ved, at de kun er oppe mod to af deres konkurrenter, når du skal beslutte dig for, hvem der skal have opgaven.


Ved at bruge vores tilbudstjeneste, slipper du ikke alene for at skulle have besvær med at kontakte malerne selv. Du slipper også for at blive fuppet af en dårlig maler. For det er ikke hvem som helst, der får lov til at give tilbud.


Vi arbejder tæt sammen med nogle af branchens mest seriøse malerfirmaer over hele landet og vi har med garanti flere gode malere i nærheden af dig. Samtidig kigger vi også på de vurderinger, andre af vores brugere har givet malerne i dit område. Så er vi sikker på, at vi får fundet de tre bedste maler til din opgave.

Så ved at bruge vores tilbudstjeneste, er du altid sikker på, at du får det bedste resultat til den bedste pris.

Se oversigt over malerfirmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!