Solceller TILBUD

3 TILBUD & PRISER PÅ SOLCELLE OPGAVER

Indsend din opgave online
Solcelle eksperter i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Solcelle tilbud og priser – Så nemt finder du den bedste pris på solcelleanlæg

Overvejer du at anskaffe solceller for at spare på din elregning, bør du som minimum indhente 3 tilbud fra lige så mange leverandører af solceller. Det er nemt med vores tilbudstjeneste, der ikke alene finder 3 interesserede leverandører i nærheden af dig, men også sørger for, at du kun får henvendelser fra seriøse forhandlere af solcelleanlæg. Du kan også læse mere omkring mulighederne for en husstandsvindmølle.

Solceller gør det muligt at konvertere sollyset til gratis strøm. Med et solcelleanlæg på taget eller på et solbeskinnet område på din grund, kan du derfor spare mange penge på din elregning. Derved sparer du miljøet for en masse CO2-udslip og brug af fossile brændstoffer. Tilmed på en måde der ikke giver støj- eller bevægelsesgener for naboerne, på samme måde som hvis du have valgt at opstille en vindmølle.

Usynlige solceller sikrer dig mod dårligere ejendomsvurdering

Til gengæld er der rigtig mange naboer, der er kede af at se på netop solceller, fordi solcellerne samles i store paneler, der oftest opsættes på taget. Det kan give lysgener, hvis solen står uheldig, ligesom mange finder, at solceller ødelægger husets arkitektoniske udtryk.

Derfor har huse, hvor en stor del af tagarealet er beklædt med solceller, en tendens til at falde i ejendomsvurdering, på trods af at solcellerne sikrer billig strøm til beboerne mange år frem i tiden.

Heldigvis kan du i dag få solceller, der er indbygget i byggematerialer som f.eks. teglsten, tagplader og mursten. Disse mere usynlige solceller er dog noget dyrere at opstille end de traditionelle, da du er nødt til enten at skifte taget eller bygge om, for at kunne opsætte solcellerne.

Tilskud og salg af overskudsstrøm gør solcelleanlægget mere rentabelt

Udover at du slipper for at betale for den strøm du bruger, der kommer fra dit solcelleanlæg, kan du tjene penge på at sælge overskudsstrøm til det lokale energiselskab. Den produceres typisk i løbet af dagen, hvor solen står højt på himlen og der sjældent er nogen hjemme.

Samtidig kan du opnå opsætningstilskud til solcelleanlægget. Der er dog kun en begrænset tilskudspulje, der udloddes efter først-til-mølle princippet hvert år fra starten af marts til udgangen af maj. Tilskuddet udbetales i dag, så snart solcelleanlægget er sat op, hvor det tidligere blev udbetalt løbende hen over anlæggets levetid. Det gør det muligt at tjene solcellerne endnu hurtigere hjem end før.

Sådan får nu nemt 3 tilbud og priser på solceller

For at du kan søge om tilskud, skal du have en betinget købsaftale som dokumentation for, at du har tænkt dig at opstille solceller. Købsaftalen er netop betinget af, at du tildelt tilskud til dine solceller. Derfor hjælper solcellefirmaerne dig gerne med hele ansøgningsprocessen, så har den største chance for, at du bliver kunde hos dem.

Du bør dog altid som minimum bede om 3 tilbud og priser fra 3 forskellige leverandører, før du vælger leverandør af solceller. Det får du nemmest og hurtigst ved at bruge vores tilbudstjeneste. Bare udfyld formularen, så finder vi 3 leverandører lige i nærheden af dig, der alle er interesserede i at give tilbud og pris på opgaven.

Så inden længe vil du blive kontaktet af 3 solcelle-leverandører i dit område, som vi allerede har et samarbejde med og som har fået gode anmeldelser af vores andre brugere. Det sikrer dig mod branchens brodne kar, hvilket ville have været svært at gennemskue, hvis du selv skulle have fundet frem til leverandørerne.

Solceller-firmaer oversigt: Sjælland, Fyn og Jylland

Indhent tilbud Indhent 3 solcelletilbud Gratis & Uforpligtende!