Elektriker Odense

3 TILBUD & PRISER PÅ ELEKTRIKER OPGAVER

Indsend din opgave online
Elektrikere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Har du brug for en elektriker i Odense? Få 3 tilbud lige her – gratis og uforpligtende!

Står du og mangler en elektriker i Odense, så lad os hjælpe dig! Elektrikerne har ofte utrolig travlt, hvilket betyder, at du som kunde kommer bagerst i en meget lang kø, der gør, at du skal vente længe på at få din opgave løst. Med vores gratis tilbudstjeneste kommer du forrest i køen, og du skal samtidig ikke tænke på at ringe og maile rundt til det ene firma efter det andet – vi gør alt det sure arbejde for dig!

Vi er blevet mere afhængige af strøm, efterhånden som vi er blevet mere og mere moderne. Det indebærer blandt andet, at vi har en masse lækre og uundværlige apparater af den ene og den anden art. Det er på den ene side utrolig dejligt, men på den anden side er det også med til at tage store indhug i økonomien.

Alle dine elektroniske apparater suger konstant strøm, hvilket betyder, at du 24 timer i døgnet betaler for at have dem stående. Og så er der ting som hårde hvidevarer, som du aldrig kan slukke for, da de konstant kræver strøm.

elektriker tilbud

Det er her, at elektrikeren kommer ind i billedet. Investerer du lidt i at renovere dine installationer og for eksempel går over til flere LED-baserede lamper, mere energivenlige hvidevarer og/eller installerer strøm- og varmeregulerende installationer i hjemmet, så er der uden tvivl penge at spare i længden.

Få altid mindst 3 tilbud på din elektrikeropgave i Odense

Da mange netop er interesserede i at spare penge på deres elregning, har elektrikerne ofte meget at se til. Det betyder, at du som kunde godt kan væbne dig med tålmodighed, da køen er rigtig lang.

I forlængelse heraf skal det nævnes, at du aldrig bare må takke ja tak til det første og bedste tilbud, du får stukket i hånden. Elektrikere opererer med meget forskellige priser, hvilket betyder, at du som hovedregel altid skal sørge for at indsamle mindst tre tilbud for at få et tilstrækkeligt indblik i markedspriserne. Gør du ikke det, kan du nemt komme til at stå med to af de allerdyreste tilbud i Odense.

Glem besværet og få dine 3 tilbud fra elektrikere i Odense lige her!

Uanset din grund til at have brug for en elektriker, så kan du med fordel benytte dig af vores gratis tilbudstjeneste. Her slipper du for at bruge din tid og energi på at ringe rundt til det ene firma efter det andet efter det bedste tilbud – og vi får dig simpelthen forrest i køen!

Udfyld blot kontaktformularen! Så vil vi få tre af vores topprofessionelle samarbejdspartnere, som allerede har ydet et godt stykke arbejde for vores mange glade kunder, til at til at kontakte dig. Så kan I aftale, hvornår de kan komme ud og vurdere opgaven. Herefter vil du modtage tre helt uforpligtende tilbud fra dem.

Du får det hverken nemmere eller billigere – udfyld formularen allerede i dag og se, hvor nemt det er!

Oversigt over elektriker-firmaer i Odense

ODENSE EL ApS – din elektriker i Odense

 • Østerbro 8, 5000 Odense, Danmark
 • https://odense-el.dk/
 • +4565905510

Bravida Danmark A/S

 • C. F. Tietgens Blvd. 43, 5220 Odense, Danmark
 • https://www.bravida.dk/kontakt-os/kontor/danmark/odense/
 • +4565683300

Anderup El A/S

 • Hedelundvej 10, 5270 Odense, Danmark
 • http://www.anderup.dk/
 • +4566189756

LINDE-EL A/S

 • Ove Gjeddes Vej 23, 5220 Odense, Danmark
 • http://www.linde-el.dk/
 • +4566121265

El-Installationsfirmaet Bjerne Jensen A/S

 • Hans Egedes Vej 10, 5210 Odense, Danmark
 • http://www.bjernejensen-as.dk/
 • +4566112802
Elektriker i Odense

Leder du efter elektriker-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over elektriker firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!