Opmuring Pris & Information » Kom Nemt Igang

Opmuring dækker over alt lige fra reparationer af skader på murværket og til opførsel af helt nyt murværk. I begge tilfælde har du brug for en erfaren og pålidelig murer, der kan stå for arbejdet. Hvordan du finder, og får 3 tilbud på opmuring, får du opskriften på her.

Opmuring i mursten eller Lega-blokke ser legende let ud, når en dygtig murer først går i gang. Men bag den nemme overflade gemmer sig en stor viden om, hvordan mureren får skabt det mest holdbare murværk. Samt hvilke forskellige kunstfærdige mønstre og visuelle effekter, det er muligt at skabe med stenene.

Derudover kræver opmuring stor akkuratesse og et sikkert håndelag med mørtlen. For der skal ikke mange skævheder til, før murværket dels bliver grimt at se på, og dels bliver udfordret på holdbarheden af tyngdekraften og det stadigt mere ekstreme vejr.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvad koster opmuring?

Prisen på opmuring er svær at fastsætte, da opmuring både dækker over reparation af skader på murværk og opførsel af helt ny mur. Prisen afhænger også af, hvorvidt der er tale om murstensmur eller gasbeton. Priserne starter ved omkring 25 kroner pr. kvadratmeter for reparation af eksisterende murværk.

Indhent 3 gratis tilbud på opmuring her!

Ikke nemt at indhente 3 tilbud på opmuring

Skal du have foretaget en større opmuring, er du naturligvis interesseret i at få den billigste pris på opgaven.

Omvendt har de seneste års hyppige omtale af snydagtige håndværkerfirmaer, også gjort dig mere forsigtig, når du skal ud og finde håndværkere til dine opgaver. For hvordan er kvaliteten egentlig af det arbejde, de leverer – og kan du i det hele taget stole på, at de kommer som aftalt? Også selv om du har forudbetalt en del af prisen.

Skal du have en god ide om, hvor prisniveauet på din opmuring ligger henne, skal du som minimum bede om et tilbud fra 3 forskellige murerfirmaer. Det lyder ikke som det store problem at få.

Men dels har de fleste murermestre rivende travlt og derfor ikke tid til at tage flere opgaver ind. Og dels har mange specialiseret sig, så de f.eks. kun laver opmuring af indermurer i gasbeton eller kun arbejder for f.eks. offentlige institutioner eller entreprenører.

Så du kan nemt ringe eller maile forgæves til en masse firmaer.

Relateret: Filtsning af hus

Få større tryghed for kvaliteten af arbejdet

Samtidig kan det være svært for dig at gennemskue, hvor dygtige de enkelte murerfirmaer er – samt om de er til at stole på. Det er nemlig meget få håndværkere, der er på TrustPilot.

Så hvad gør du så?

En genial løsning er at bruge den tjeneste, vores samarbejdspartner udbyder. Her skal du bare beskrive din opgave og angive dine kontaktinformationer. Så finder tjenesten dig hurtigt tre murere i nærheden af din bopæl, som både har tid til at komme ud og give et tilbud og tage din opgave inden for den nærmeste fremtid.

Det er murerfirmaer, som tjenesten har et tæt samarbejde med, og derfor kender indgående. Samtidig indhenter tjenesten brugernes mening, hver gang et af murerfirmaerne har vundet en tilbudsrunde gennem tjenesten.

Det betyder, at de dels nemt kan finde den helt rigtige murer til din opgave, og dels at du selv kan tjekke andre brugeres mening om de murere, som tjenesten sender ud, og giver tilbud på din opmuring.

Læs også hvordan du finder murer i København

Kom nemt i mål med din opmuring

Så frem for selv at bakse med at finde og indhente tilbud fra forskellige murerfirmaer, kan du hurtigt komme i mål med din opmuring, hvis du bruger vores samarbejdspartner til at formidle kontakten med murerne.