Fundament: pris & information (Komplet Guide)

Få nemt priser på støbning af dit fundament

Skal du bruge et nyt fundament, og dermed nogle priser på at få det støbt, kan det hurtigt udvikle sig til en langhåret affære. Heldigvis kan vores samarbejdspartnere nemt hjælpe dig, så du undgår en masse forgæves opkald til murere og entreprenører. Det er de to slags fagfolk, som kan hjælpe dig med at støbe fundamenter til dit nye hus eller din tilbygning. Læs med og se, hvor let du kan få 3 tilbud på støbning af fundament.

Skal du bygge nyt eller bygge til, vil du oftest have brug for et fundament. Det sikrer, at dit hus eller din nye tilbygning står solidt fast på undergrunden. Derved undgår du, at bygningen synker i jorden, får sætningsrevner, eller på anden måde går i stykker, fordi undergrunden er ustabil.

Hvad koster et fundament?

Prisen på et fundament ligger i gennemsnit på mellem 1.000 og 3.000 kroner pr. kvadratmeter. Et fundament til et skur på 12 kvadratmeter koster dermed mellem 12.000 og 36.000 kroner. Prisen er umiddelbart den samme, uanset bygningens formål. Den store prisforskel skyldes dermed prisforskelle udbyderne imellem.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvem støber fundamenter

Når du skal have støbt et fundament, skal der først graves ned, så bunden af fundamentet kommer så langt ned i jorden, at der ikke er frost. Derved undgår du, at eventuel fugt eller vandlag i jorden under fundamenet fryser til, så undergrunden under fundamentet enten eroderer bort, eller skubber fundamentet op af jorden.

Dernæst skal fundamentet støbes, så det kommer op over jorden. Herefter forhøjes fundamentet med fundamentssten, så der bliver plads til både kapilærlag og isolering under gulvet på din bygning.

Selve arbejdet kræver en del maskiner og et indgående kendskab til både jordlag og korrekt opbygning af fundamentet. Det har både en murer og en entreprenør. Entreprenøren har oftest også maskinerne selv til både at grave ud og blande den beton, der skal bruges til fundamentet.

Mureren kan også sagtens støbe fundamentet. Men oftest vil murerfirmaet først komme på banen, når den del af fundamentet skal bygges, som ligger oven på jorden. Det foregår ved hjælp af nogle særlige fundaments- eller Lega-blokke, der består af et særligt materiale, som kan håndtere fugten i jorden.

Se også hvor nemt det er at finde et murerfima i Odense

Priser på fundament – hvordan finder jeg 3 tilbud på støbning af fundament

Fordi du oftest har brug for to forskellige typer fagfolk, kan det være ekstra besværligt at indhente priser på støbning af fundamenter. Vil du gerne selv gøre forsøget, bør du starte med at kontakte en entreprenør. De har oftest deres egen murerafdeling, som kan stå for den del af arbejdet, der foregår over jorden. Så behøver du kun kontakte et firma, der så selv kan koordinere arbejdet.

Men du skal ikke prøve at kontakte mange entreprenører, før du finder ud af, hvor svært det er. For enten har de først tid en gang til næste år. Eller også laver de ikke noget for privatpersoner. Eller har specialiseret sig i bestemte bygningstyper, f.eks halbyggeri.

Indhent 3 gratis tilbud på fundament her!

Den nemme måde at få en god fundament-pris på

Så er det meget nemmere at bruge en af vores samarbejdspartnere. De kan hurtigt og nemt finde 3 interesserede entreprenører eller murere, som dels støber fundamenter, og dels bor i nærheden af dig.

Vores samarbejdspartnere arbejder sammen med en fast kreds af entreprenører og murere, som de skaffer arbejde. Det vil sige, at de kender de enkelte firmaer indgående. Derfor kender de både deres kalender, og ved, at de kan støbe fundamenter, der holder.

For udover at formidle kontakten mellem dig og de tilknyttede håndværkere, indsamler de også brugernes vurderinger af de håndværkere, der vinder tilbudsrunden. Derfor har du også garanti for, at du får udført et ordentligt stykke arbejde – og at firmaet rent faktisk kommer til aftalt tid.

Bestil tre firmaer til at give tilbud på støbning af dit fundament

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde en formular med lidt oplysninger om dit fundament, samt oplyse dine kontaktinformationer.

Så går der ikke længe, før der er tre firmaer, som kontakter dig, for at aftale tid til at komme ud at måle op til og give tilbud på dit fundament.

Tjenesten er helt gratis for dig at bruge – og du forpligter dig ikke til at skulle bruge nogle af de tilbud, du får.

Udfyld formularen her – og se hvor hurtigt og nemt det hele går.