SOLCELLEANLÆG

Pris på solcelleanlæg

Prisen på et solcelleanlæg ligger i gennemsnit på mellem 70.000 og 100.000 kroner inklusiv montering og installation for et standard parcelhus. Prisen varierer afhængigt af boligens størrelse, om boligen er i flere etager, anlægstype og ønsket effektivitet. Solcelleanlæg med batterilager er som udgangspunkt dyrere end solcelleanlæg uden batterilager.

Få hjælp til at finde frem til den rigtige håndværker til opsætning af solcelleanlæg

Et solcelleanlæg kan spare dig for mange penge på elregningen. Men hvilke håndværkere er det lige, der sætter anlæggene op? Brug vores tjeneste til nemt og hurtigt at få tre tilbud fra relevante håndværkere i dit område.

Vil du spare penge på elregningen ved at producere din egen strøm, er et solcelleanlæg på taget en rigtig god løsning for dig. Det er lydløst og kan placeres, så du ikke lægger så meget mærke til det. Producerer det mere strøm, end du kan bruge, har du endda mulighed for at sende det ud i elnettet og tjene nogle penge på det.

3byggetilbud - solceller

VORES EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Udover at spare dig for nogle penge er solcelleanlægget en miljøvenlig løsning, hvor du kan være sikker på, at du ikke bruger fossile brændstoffer til at producere strøm. Anlæggene kan variere i størrelse. De kan derfor enten være et supplement til din nuværende elforsyning eller kan være din reelle kilde til strøm.

Få styr på reglerne om solcelleanlæg inden opsætning

Tidligere var der lukrative tilskudsordninger, der støttede dig, når du købte solceller, lige som du kunne få en god pris på den overskudsstrøm, du leverede til elnettet. Sådan er det ikke længere. Tilskudsordningen er blevet beskåret drastisk, og du får ikke en lige så høj pris for den strøm, som du producerer.

Solcellerne er dog stadig en god ide for dig, der gerne vil leve bæredygtigt, da de sikrer, at du ikke bruger fossile brændstoffer – eller i hvert fald meget færre af dem. Derudover er solceller det oplagte valg til en bygning, der ikke er koblet til strøm. Det kan for eksempel være et sommerhus eller et kolonihavehus.

Når du får sat et solcelleanlæg op, kan du dog stadig benytte dig af håndværkerfradraget, hvilket gør, at du i hvert fald kan spare lidt penge på opsætningen.

Få nemt tre tilbud på opsætning af solcelleanlæg

Der er ikke én håndværkergruppe, der har specialiseret sig i at sætte solceller op. Det er meget forskelligt, hvem der står for det. Der er nogle firmaer, der udelukkende installerer solcelleanlæg, mens for eksempel tagfirmaer, tømrere, elfirmaer og endda i nogle tilfælde VVS’ere også kan installere solcelleanlæg på dit tag.

Fordi der ikke er en bestemt håndværkergruppe, der kan sætte solceller op, kan det blive noget mere besværligt for dig at finde frem til et firma i dit område, der kan. Det kan komme til at tage en del tid at ringe rundt.

For at gøre det det nemt for dig selv kan du benytte dig af vores tjeneste. Når du kontakter os, skriver du, hvilken opgave du skal have løst, og hvor du bor henne. Så er det os, der skal i gang med arbejdet med at finde frem til de relevante håndværkere.

Vi arbejder selvfølgelig kun sammen med dygtige og kompetente håndværkere, lige meget hvilket felt der er tale om. Det er din sikkerhed i forhold til, at vi får tre kompetente håndværkere til at kontakte dig.

Solcelleanlæg

Læs også: Få et bedre indeklime med et Genvex anlæg