GULVVARME

​Gulvvarme i boligen

Gulvvarme er skønt at have i boligen. Står du og skal have det lavet i forbindelse med en renovering, kan en VVS’er hjælpe dig med at få det lavet korrekt, hvilket blandt andet er at tilslutte det til boligens varmeanlæg.

Gulvvarme er de senere år blevet mere og mere populært, når der enten skal bygges nyt eller renoveres på ældre boliger. Varmen er nemlig behagelig, og samtidig slipper man for grimme og klodsede radiatorer.

Hvis du også er kommet til punkt, hvor du gerne vil have installeret gulvvarme, er det fornuftigt at få en autoriseret og erfaren VVS’er til at udføre opgaven for dig. Gulvvarme er egentligt en opgave, du gerne selv må udføre – men har du ikke viden og erfaring på området, gør du klogt i at betale en kyndig VVS’er. Så er du sikker på, at det bliver udført korrekt uden fejl eller mangler, som først bliver opdaget, når gulvet er lagt.

★★★★★

VORES VVS-EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvad koster gulvvarme?

Prisen på gulvvarme afhænger af, hvorvidt gulvvarmen skal lægges i forbindelse med nybyggeri eller i eksisterende beboelse. Ved nybyggeri ligger prisen på mellem 850 og 1.200 kroner pr. kvadratmeter. Er der tale om et gammelt gulv, der skal brydes op, vil prisen ligge på mellem 1.200 og 2.200 kroner pr. kvadratmeter.

Hvad gulvvarme kommer til at koste dig, er ikke noget, der kan svares entydigt på. For det kommer selvfølgelig helt an på hvor mange kvadratmeter, du ønsker, skal have gulvvarme. Derudover afhænger prisen på gulvvarme også af, hvorvidt du vil have elektrisk gulvvarme eller vandbaseret gulvvarme. Her er der typisk forskel på prisen, da de skal installeres på forskellig vis.

Når du derfor gerne vil have en pris på, hvad gulvvarme koster, er det en god ide at få et overblik over, hvor stor omfanget er kvadratmetermæssigt og hvilken type, du gerne vil have. Så gør du det både nemt for dig selv og den VVS’er, som skal komme med et godt tilbud.

Vægt kvaliteten højere end prisen

Hvis du gerne vil være garanteret et godt og solidt resultat, som bare spiller, er det vigtigt, at du sørger for at lægge større vægt på kvaliteten end på prisen. Selvfølgelig skal du også have råd til at få det lagt – men sparer du VVS’eren væk, fordi det er billigere, kan det komme til at koste dig mere, end hvad udgangspunktet var ved at få VVS’eren til at gøre det på grund af fejl.

Den chance er der ingen grund til at tage, når nu du kan benytte dig af vores tilbudstjeneste, hvor du får tre konkurrencedygtige tilbud fra tre dygtige VVS’ere i dit område. Så er du sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt, og at renoveringen efterfølgende ikke giver dig grå hår på hovedet, fordi du er kommet til at lave en fejl undervejs.

Se også: Beregn dine besparelser med vores varmepumpeberegner

Få en god pris fra 3 VVS’ere

Hvis prisen på gulvvarme betyder rigtig meget for dig, kan vi anbefale dig at benytte dig af vores tilbudstjeneste. Den giver dig nemlig mulighed for at sammenligne priserne på nøjagtig samme opgave af VVS’ere i dit område, om det så er København, Odense eller Århus.

Det er ret smart, da du dermed er sikker på at kunne komme i gang for den lavest mulige pris. Husk dog igen på, at prisen ikke er alt. For den billigste løsning er ikke nødvendigvis den bedste løsning – tjek derfor gerne op på anmeldelser, inden du laver en aftale med en af VVS’erne.

Hvordan fungerer denne tilbudstjeneste?

Vores tilbudstjeneste er faktisk ret nem at benytte. Ved at benytte den, kan du hurtigt få et tilbud på din gulvvarmes pris. Det eneste du skal gøre, er at klikke dig videre til vores samarbejdspartners formular. Her skriver du en kort opgavebeskrivelse, indsætter billeder af opgaven og indtaster personlige oplysninger såsom adresse, navn og kontaktoplysninger, så VVS’erne kan komme i kontakt med dig.

Tilbage er der kun at indsende opgaven og vente på, at VVS’erne vender tilbage med nogle tilbud.

Relateret artikel: Varmepumpe – priser og tilbud på montering