Nyt Køkken » Komplet Guide Inkl. Priser Og Tilbud

Skal du have nyt køkken, kan en VVS’er hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver. Det er for eksempel at flytte afløb til vask og opvaskemaskine til en anden placering og at tilslutte gas.

Køkkenet er med årene blevet et mere og centralt rum i vores livsstil og bolig. Hvor det tidligere udelukkende var det sted, hvor vi lavede mad, er det i dag et knudepunkt, hvor vi spiser, laver lektier, hygger med en kop te og tilbereder maden – meget af det på samme tid. Bor du i en ældre bolig, er det derfor slet ikke sikkert, at din bolig er tidssvarende længere. Derfor er det naturligt, at du vil have et nyt køkken.

Hvis du vil rykke køkkenet til et helt andet rum, vil du installere gas, eller vil du ændre på, hvor vask og opvaskemaskine er, skal du have en VVS’er til at udføre opgaven for dig. Det er nogle af de VVS-opgaver, som du ikke selv må klare. Der er en række opgaver, som du gerne selv må udføre. Det er for eksempel at skifte til vandhanen ud og at installere en ny opvaskemaskine, hvis den skal stå samme sted som den gamle.

★★★★★

VORES VVS-EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvad er prisen på et nyt køkken?

Et nyt køkken koster typisk mellem 30.000 og 60.000 kroner. Prisen på et nyt køkken er svær at fastsætte. Det skyldes, at der er mange tusinde kroners forskel på de forskellige typer af køkkener. Priserne svinger yderligere i forhold til, om køkkenet er inklusiv hårde hvidevarer, bordplader, håndvask, osv.

Gennemtænk køkkenet nøje, så det passer til dine behov

Når du skal have nyt køkken, er det vigtigt, at du tænker nøje over, hvad dine behov er. Hvor meget bordplads har du brug for? Hvor mange maskiner plejer du at have stående på køkkenbordet? Skal dine børn kunne hjælpe dig med at tilberede maden?

Hvis du vil have et større køkken, kan det være, at du vil flytte køkkenet til et helt andet rum, eller at du vil rive en væg ned og slå to rum sammen. Har du ikke mulighed for det, kan du med et nyt køkken dog også gøre meget for at optimere et mindre rum. Det kan for eksempel være, at du har skuffer i stedet for underskabe, da det er langt nemmere at overskue indholdet i skufferne.

Relateret: Få hjælp til montering af emhætte

Hav fokus på kvalitet frem for pris i dit nye køkken

Når du skal have et nyt køkken, er det naturligt, at du ser på, hvad det kommer til at koste dig. Det vigtigste er dog, at du har fokus på, at du får en VVS’er, der udfører arbejde i en høj kvalitet. Dine installationer i køkkenet skal holde i mange år fremover, derfor er det vigtigt, at de er skabt til det.

Når du får tilbud fra håndværkere gennem os, kan du være sikker på, at det er nogle, der leverer en god kvalitet. Vi samarbejder nemlig kun med nogle af de bedste indenfor branchen.

Læs også: Hvad koster det at renovere sit gamle køkken?

Hvorfor skal jeg have tre tilbud på håndværkere?

Vi får altid tre håndværkere til at kontakte dig, når du har henvendt dig til os med en opgave. Det skyldes, at det er med til at give dig det bedst mulige overblik over, hvad prisniveauet er. For selvom kvalitet bør komme før pris, er prisen selvfølgelig også vigtig.

Når du får tre tilbud, vil det være langt nemmere for dig at finde ud af, hvad prisniveauet på VVS’ere er i dit område. Dermed kommer du ikke til at betale en alt for høj pris.

Se også: Nyt badeværelse