Slamsuger og Kloakrensning: Komplet Guide og pris (2024)

Er dit afløb begyndt at lugte? Eller er dit toilet stoppet til? Som husejer er det løbende nødvendigt at få besøg af en slamsuger for at få renset kloakken – og hvis toilettet stopper eller afløbet lugter, skal du have renset kloakken hurtigst muligt.

Det er dog en god ide at få renset kloakken, inden afløbet begynder at lugte eller toilettet stopper til, da du dermed sparer dig selv for den ubehagelige lugt, det giver. Ved løbende at få en kloakrensning eller få besøg af slamsugeren, får du renset kloakken for fedt, snavs og større genstande.

Hvad koster en slamsuger eller kloakrensning?

Prisen for slamsugning afregnes som regel med en timepris. Timeprisen ligger i gennemsnit på 900-1.200 kr. En standard slamsugning kræver normalt én times arbejde, men afhænger af kloakering, parkeringsforhold og det specifikke problem. Kloakrensning af en VVS’er har typisk en timepris på mellem 600-900 kr.

★★★★★

VORES VVS-EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Som husejer er det dit ansvar og din pligt at vedligeholde kloakrørene på din grund. Dog er prisen for kloakrensning eller slamsugning heldigvis ikke særlig høj og er derfor noget, der er til at se sig ud af, hvis uheldet er ude, eller du gerne vil sikre dig, at du ikke står op til en ubehagelig lugt.

Hvad er forskellen på slamsugning og kloakspuling?

Hvis du er gået i gang med at kigge på, hvad en slamsuger pris eller kloakrensning pris typisk løber op i, er du sikkert også blevet opmærksom på, at der er forskel på de to måder at få renset kloakken på.

En slamsugning er en noget grovere kloakrensning, da den fjerner skidt, snavs og affald, som løbende har hobet sig op.

En kloakspuling fjerner derimod mindre skidt i aflejringer på kloakrørene samt snavs, som slamsugningen ikke kan tage.

Står det derfor helt skidt til med din kloak, kan det være en god ide at få foretaget begge dele, så du er sikker på, at toilettet ikke stopper til igen lige med det samme. Det er godt en gang imellem at komme helt til bunds i skidt og snavs i kloakken.

Få et godt tilbud på slamsuger pris eller kloakrensning pris

Som med så mange andre udgifter, vil man som husejer naturligvis gerne have den bedst og billigst mulige pris på uundgåelige vedligeholdelsesopgaver. For langt de fleste husejere forholder det sig også sådan ved slamsuger pris og kloakrensning pris.

Hvis du gerne vil sikre dig så billig en pris som overhovedet muligt, kan det være en fordel at benytte dig af en tilbudstjeneste, som den vi har her på siden sammen med vores samarbejdspartner. Med den får du tilsendt tre tilbud på prisen for slamsugning eller kloakrensning (eller begge dele, hvis du ønsker det) fra forskellige kloakmestre i dit lokalområde.

Firmaerne, der benytter sig af tjenesten, ved godt, at du også får tilbud andre steder fra. Det vil afspejle sig i slamsuger og kloakrensning prisen, som vil være ekstra skarp. Det er helt uforpligtende og gratis. Du bestemmer derfor selv, om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene.

Se også: