Murer Køge

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Søger du en murer i Køge? Indhent 3 tilbud og vælg det bedste

Bor du i Køge eller omegn, og skal du fx have foretaget en renovering, ombygning eller tilbygning af dit hus? Eller skal du have bygget et helt nyt? Så vil du med al sandsynlighed få brug for hjælp fra en murer. Og hvorfor så ikke vælge en murer i Køge? Det er lokalt, og der findes mange kompetente murere i området.

Indhent tre tilbud – gratis og uforpligtende!

Nedenfor kan du læse mere om, hvad en murer kan hjælpe med, og hvordan du bedst finder den bedste fagperson til opgaven.

Hvad kan en murer hjælpe med?

En murer er en håndværker, som arbejder med mursten, mørtel, cement og beton. Murerens opgave er typisk at læse byggetegninger og på den baggrund af bygge ydre og/eller indre mure på en bygning. Det vil sige, at murerens arbejde oftest er relevant i forbindelse med renovation, ombygning eller udbygning af eksisterende bygninger eller i forbindelse med konstruktion af nye bygninger.

murer tilbud

Står du og skal have løst en opgave af en af disse typer, skal du med al sandsynlighed have fat i en murer. Og bor du nær Køge, giver det mening at vælge en murer i Køge.

Find nemt den rette fagperson

Der findes mange kompetente murere i Køge og i Danmark generelt. Det kan gøre det svært at finde frem til den helt rigtige fagperson til opgaven og samtidig sikre sig, at man får en god pris. Den bedste måde at løse dette problem på er ved at indhente tre tilbud fra murere i Køge. Det er nemt og uforpligtende at gøre, og så indsnævrer du feltet af fagfolk at vælge imellem, mens du frit kan vælge det tilbud, der passer bedst til dine præferencer og behov i den givne situation – uanset om du vil prioritere en god pris eller måske en murer med masser af erfaring.

Det foregår ganske enkelt ved, at du angiver den opgave, du ønsker at modtage tilbud på. Beskriv opgaven, så det fremgår, hvad der skal gøres. Herefter skal du vente ganske kort tid, inden du modtager dine tre tilbud fra murere i Køge eller dit lokalområde.

Det er valgfrit, om du vil benytte dig af et af de tre tilbud. Finder du et tilbud, du synes om, kan du blot vælge det og indgå en aftale med den pågældende murer.

Hvorfor indhente 3 tilbud?

Hvad er så fordelene ved at indhente tre tilbud på ovenstående måde? Det er der flere forskellige svar på, for der er nemlig flere forskellige fordele at fremhæve. Dels gør du det nemmere for dig selv at finde frem til en murer i Køge, der kan løse den pågældende opgave. Du sparer således i og med, at du ikke selv skal finde frem til relevante fagpersoner, men blot at få dem forslået til dig.

Dernæst er en central fordel naturligvis, at der er god mulighed for at spare penge. Frem for at vælge et dyrt firma, fordi det er det, du finder frem til på egen hånd, kan du ved at indhente 3 tilbud vælge den bedste pris af de tre.

Oversigt over murerfirmaer i Køge

Murerfirmaet Jørn Rasmussen ApS

 • Køgevej 210, 4621 Gadstrup, Danmark
 • https://www.murer-jr.dk/
 • +4529684811

Køge Murerservice v/Tayfun Ünsal

 • Køgevej 200, 2635 Ishøj, Danmark
 • +4522666271

Murermester Jimmy Jacobsen ApS

 • Unionsvej 9, 4600 Køge, Danmark
 • http://www.murer-jimmy.dk/
 • +4530612338

Brian Rode

 • Flindtsvej 6, 4600 Køge, Danmark
 • http://www.brianrode.dk/
 • +4556662802

Murermester Holm v/Mathias Holm

 • Fyrrevang 40, 2640 Hedehusene, Danmark
 • http://www.murermesterholm.dk/
 • +4528342202

Se også disse byer i området: Murer Tårnby, Murer Slagelse, Murer Næstved

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!