Montering af emhætte pris » Tilbud på opstæning [Guide]

Montering af emhætte pris – hvad koster det?

Prisen på montering af emhætte svarer til håndværkerens timepris, såfremt du selv har indkøbt emhætten. En elektrikers timepris ligger typisk på mellem 600 og 800 kroner. Afhængigt af den specifikke opgave, vil det tage mellem 2 og 4 timer af afmontere den gamle og montere den nye emhætte.

Prisen for montering af emhætte kan variere meget. Ikke mindst fordi der er så mange forskellige løsninger. Set ud fra et håndværksmæssigt perspektiv, er der stor forskel på, om du bare skal have udskiftet din nuværende emhætte med en tilsvarende, eller om du ønsker en helt ny løsning, der kræver en del justeringer for at blive godt og tilfredsstillende.

Det bedste du kan gøre for at finde frem til, hvilken pris for montering af emhætte du skal regne med, er ved at indhente nogle tilbud fra flere håndværkere.

3byggetilbud - elektriker

VORES ELEKTRIKERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Montering af emhætte tilbud og pris

Nemmere bliver det ikke at finde en håndværker til at hjælpe dig med at montere din emhætte.

Relateret: Beregn prisen på renovering af køkken

Montering af emhætte – Kan man gøre det selv?

Kan den gamle emhætte ikke suge mere, har du fået et nyt køkken, eller vil du egentligt bare gerne have en mere moderne emhætte? Så kan du enten selv give dig i kast med monteringen af den eller få en dygtig fagmand til at hjælpe dig med det.

Der er ikke nogen tvivl om, at en emhætte ikke kan undværes i et køkken. Den er praktisk og meget vigtig, da den både forhindrer lugt og fedt fra madlavningen i at brede sig til boligen, ligesom den sørger for at holde fugtniveauet nede.

Da en emhætte er ganske uundværlig i ethvert køkken, findes der derfor også et væld af muligheder lige fra montering af emhætte i skab til montering af emhætte i loft. Så når det er på plads, er der bare monteringen tilbage at tænke på! Overvej også om du bør investere i en emhætte med kulfilter

Hvad skal man være opmærksom på ved montering af emhætte?

Det er ikke så lige til at montere en emhætte, hvis ikke man har prøvet det før. En af de største udfordringer er, at den skal tilsluttes til en i forvejen etableret udluftningskanal samt til strøm. Derudover skal den selvfølgelig kunne passe ind i et særligt skab eller monteres på væggen eller i loftet.

Ønsker du montering af emhætte i skab, kræver det en del snedkerarbejde og finish, hvis det skal passe til udformningen af emhætten. Hvis du har styr på dette, er det selvfølgelig ikke noget problem at kaste dig direkte ud i montering af emhætte. Men hvis ikke det er tilfældet, er det meget godt givet ud at hive fat i en håndværker – så glider det hele lidt lettere uden problemer efterfølgende.

Se over vores andre guides: