Gulvisolering – Guide til isolering af gulv og pris

Få en lavere varmeregning med isolering af gulv

Vil du gerne undgå at fryse hele vinteren og skulle gå med uldsokker hele tiden? Så er det nødvendigt gulvisolering, da det kan holde kulden for døren og dine fødder varme. For ved at isolere dit gulv, undgår du ikke kun at blive syg hele tiden, du får også et bedre indeklima, et varmere gulv og dermed også en lavere varmeregning, fordi du ikke skal kompensere for det kolde gulv. Det kan derfor være en rigtig god og fornuftig investering at bruge penge på gulvisolering.

Hvad koster det at få lavet gulvisolering?

Prisen på isolering af eksisterende gulv ligger i gennemsnit på mellem 1.300 og 2.000 kroner pr. kvadratmeter. Prisen inkluderer opbrækning af gammelt gulv, isoleringsarbejde og lægning af nyt gulv. Skal der samtidig lægges nyt terrændæk, vil prisen typisk løbe op imod 3.000 kroner pr. kvadratmeter.

Hvorfor gå i gang med isolering af gulv?

Hader du i forvejen at fryse? Og er vinteren heller ikke lige din kop the? Langt de fleste danskere vælger netop at få lavet efterisolering af gulv, fordi de gerne vil undgå at gå rundt med kolde fødder hele vinteren. Det har aldrig været behageligt med kolde fødder og hjælper heller ikke med at nedsætte risikoen for forkølelse.

3byggetilbud - isolering

VORES HÅNDVÆRKERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

En anden og rigtig god grund til at gå i gang med gulvisolering er, at det er en økonomisk fordel. Ja, det koster noget at få isoleret gulvet, men hvis det bliver gjort korrekt, vil det effektivt sænke dit varmeforbrug og dermed gøre din varmeregning noget lavere, end hvad du er vant til.
Så vil du gerne undgå at blive forkølet i tide og utide? Vil du gerne holde varmen? Og kan du også godt lide at spare penge? Så bør du gå i gang med efterisolering af gulv med det samme.

Sådan får du en god pris på isolering af gulv

Hvis du har det bedst med at få en håndværker til at udføre det, så det bliver gjort effektivt men godt, kan du nemt indhente et eller flere tilbud, uden du behøver ringe eller skrive rundt til samtlige håndværkere i dit nærområde.

SE OGSÅ: Vores guide til loftisolering og hulmursisolering

Vores gratis tilbudstjeneste, som du finder her på siden, er et værktøj, du kan bruge til at indhente tre gode tilbud fra håndværkere i dit område. Det er helt gratis og uforpligtende. Det smarte ved tilbudstjenesten er netop, at du får tilbud på gulv isolering, hvor priserne er presset ekstra, netop fordi de godt ved, at du også får andre tilbud.

Vil du derfor gerne spare, men samtidig få en god og dygtig håndværker forbi, er tilbudstjenesten et godt forsøg værd. Du er frit stillet til at sige nej, hvis ikke du får nogle tilbud, du synes er gode nok.