Vinylgulv: Pris og Info (Guide til lægning af vinylgulv)

Lægning af vinylgulv: Gør det selv eller få hjælp?

Vil du gerne have et pænt og lækkert gulv, uden det koster dig spidsen af en jetjager? Og må det samtidig gerne være meget slidstærkt? Så er et vinylgulv det rette for dig at få. Vinyl er et kunststof tilsat blødgørende stoffer og består typisk af en glat overflade. Det er noget nemmere at lægge end andre gulve. Men som ved mange andre gulve, bliver det ikke pænt, hvis ikke du har erfaringen eller ekspertisen til at lægge det.

Men selvom du ikke har erfaringen til det, kan du stadig for et forholdsvist lavt beløb få hjælp til lægning af vinylgulve fra en erfaren tømrer. Hvordan fortæller vi dig mere om længere nede.

Pris for lægning af vinylgulv

Prisen på vinylgulv ligger i gennemsnit på mellem 500 og 1.500 kroner pr. kvadratmeter inklusiv arbejdsløn og materialer. Prisen afhænger af timeløn og valgt vinyl. For et gulv på 30 kvadratmeter vil den samlede pris dermed ende på mellem 15.000 og 45.000 kroner alt inklusiv.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvad er fordelen ved lægning af vinylgulv i boligen?

Vinylgulv er om noget et gulv, der har fået en renæssance og vundet indpas i mange danske hjem. Det er blevet vakt til live igen, da det er blevet mere moderne i udseendet, men også fordi det har en længere række værdsættende kvaliteter:

Det er et slidstærkt gulv

En af de helt store fordele ved at have et vinylgulv i boligen er, at det er ret slidstærkt og derfor også meget praktisk. Det er robust og egner sig derfor til et hjem med børn og kæledyr. På grund af den lukkede overflade, er det ret modstandsdygtigt.

Det er nemt at rengøre

Noget helt andet er, at et vinylgulv er ret nemt at gøre rent. Det kræver ikke mere end en let støvsugning og en gulvvask med skvis universalrengøringsmiddel, før det får gulvet til at fremstå som nyt igen.

Det er vandtæt

En tredje fordel er, at vinylgulvet udover at være praktisk også er ret vandtæt. Det tåler store mængder vand, hvilket er rart at vide i en hverdag, hvor tingene går lidt hurtigt og et glas mælk nemt kan blive væltet ned fra bordet. Men her kan du tage det roligt; for det tåler et vinylgulv.

Få et tilbud på lægning af vinylgulv

Har du for travlt til selv at tage dig af at lægge gulvet? Eller har du hverken modet eller ekspertisen til at gøre det? Så er det fornuftigt at få en tømrer eller gulvlægger til at tage sig af det.

Indhent 3 tilbud på lægning af vinylgulv her!

Selvom det er billigst selv at gøre, kan du ved hjælp af vores gratis tilbudstjeneste få 3 gode og skarpe tilbud på lægning af vinylgulv. Du bestemmer helt selv, om de tilbud du bliver givet, er noget du gerne vil gå videre med.

Det er altid godt at få mere end ét tilbud, da du på denne måde kan sammenligne priserne. Så undgår du at sige ja til det første og måske dyreste tilbud på lægning af vinylgulv. Tjenesten er helt gratis og uforpligtende at bruge og hjælper dig blot til at komme i kontakt med tømrere, der har tiden og kompetencerne til at lægge gulvet for dig. Nemmere bliver det ikke at få et nyt og praktisk gulv i boligen. Du kan også læse mere om trægulv og laminatgulv her.