ELEKTRIKER TILBUD

3 TILBUD & PRISER PÅ ELEKTRIKER OPGAVER

Indsend din opgave online
Elektrikere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Elektriker3tilbud.dk er siden december 2021 blevet en del af Ditbyg.dk

Elektriker priser – det koster en elektriker i timen

Skal du finde det bedste elektriker-tilbud, er du kommet til den rigtige hjemmeside. Med vores tilbudstjeneste finder vi tre elektrikere, der har tid til at løse din opgave nu. Så slipper du for at ringe forgæves og sikrer dig samtidig, at de elektrikere du får tilbud fra, er nogle af de bedste, der findes i nærheden af, hvor du bor.

Selv om der er meget mere elektrikerarbejde i forhold til tidligere, som du selv må udføre i dag, er det dog ikke alt, du selv har lov til at foretage lovligt på egen hånd. Hvad du selv må og hvad du skal have en elektriker til, afgøres af, hvorvidt du kan nøjes med at bruge den eksisterende installation, eller der oprettes nye stik eller andre installationer. Er det sidste tilfældet, skal du altid have fat i en autoriseret eller certificeret elinstallatør.

Hvad koster en elektriker i timen?

Prisen på en elektriker-time varierer meget fra elektrikerfirma til elektrikerfirma – også inden for det samme snævre geografiske område.
Derfor kan det altid betale sig, at spørge flere elektrikere om en pris, når du skal have ændret noget på de elektriske installationer eller foretaget andet elektrikerarbejde i boligen.

Tip: Spar penge på din elregning med det billigste elselsakb

Mest optimalt er det at få 3 tilbud fra lige så mange forskellige elektrikere. Derved er du sikret mod, at du ikke kun får spurgt de to dyreste elektrikere i miles omkreds. Samtidig synes elektrikerne også, at de er ude i en mere fair konkurrence, hvis de kun skal byde på opgaven sammen med to af deres ”konkollegaer”.

Den hurtige genvej til 3 elektriker tilbud

Men alt for tit skal du ringe til mange flere end bare 3 elektrikere, hvis du vil have mindst 3 tilbud på dit elektrikerarbejde. For de fleste elektrikere har allerede ordrebogen fyldt mange måneder frem og andre har specialiseret sig i f.eks. mere virksomhedsrelaterede elektrikeropgaver.

Men ved at anvende vores tilbudstjeneste, finder vi hurtigt 3 lokale elektrikere, som har tid til at give et tilbud på din opgave her og nu. Det er elektrikere, som vi oftest har samarbejdet med i mange år og derfor kender indgående. Samtidig bruger vi andre brugeres vurderinger af elektrikerne, når vi skal finde de elektrikere, der er mest relevante at sende ud til dig for at give et tilbud på opgaven.

Derved sparer du ikke bare mange forgæves telefonopkald. Du er også sikker på, at du kun får henvendelser fra elektrikere, der udfører et ordentligt stykke arbejde.

Elektriker-firmaer oversigt: Fyn, Jylland og Sjælland

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!