Isolering af loft: Pris og Info

Hvad er prisen på isolering af loft?

Prisen på isolering af loft afhænger af den nuværende isoleringsmængde. I gennemsnit vil det koste mellem 200 og 700 kroner pr. kvadratmeter at efterisolere et loft. Dertil kan der komme en merpris for at få anlagt en gangbro, der beskytter den nye isolering. Indsprøjtning af isoleringsgranulat koster typisk et par hundrede kroner mindre pr. kvadratmeter.

Spar penge med ordenlig loftisolering

Isolering af loftet kan give dig en stor kontant besparelse på din varmeregning, ligesom det effektivt kan mindske risikoen for at få problemer med mug og skimmel i indeklimaet. Desværre kan du også nemt komme til at betale for meget for din isolering, eller få valgt en leverandør, der ikke gør arbejdet ordentligt. Det undgår du, hvis du bruger vores tilbudstjeneste.

Trænger loftet til en effektiv gang efterisolering? Har I svært ved at holde varmen, er det nemlig oftest her – eller i hulmuren – du skal efterisolere.

3byggetilbud - isolering

VORES HÅNDVÆRKERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Desværre skræmmer de mange kedelige historier om svindelagtige isoleringsfirmaer, der både snyder med isolering og energitilskud. For netop isoleringsbranchen har været et fast indslag i masser af Kontant-programmer på DR. Samtidig var der i en periode helt lukket ned for energitilskud til efterisolering af hulmuren på grund af udpræget snyd i branchen.

Se også: Gulvisolering og hulmursisolering

Med så meget dårlig omtale er det klart, at du er ekstra påpasselig, hvis du skal have isoleret dit loft eller din hulmur. For ingen ønsker jo at blive snydt.

Det er endnu en grund til at bruge vores tilbudstjeneste, når du skal indhente tilbud på isoleringsopgaver. For ikke alene sparer du tid på at finde isoleringsfirmaer, der rent faktisk har tid til din opgave – og er sikker på at få den billigste pris. Du er også sikker på, at de firmaer vi henviser til dig for at give tilbud på din opgave, ikke tager dig ved næsen.

For vores tilbudstjeneste arbejder udelukkende sammen med en fast og nøje udvalg skare af professionelle og pålidelige isoleringsfirmaer over hele landet. Det er firmaer, som vi tit er i kontakt med i forbindelse med tilbudsgivning, og derfor kender rigtig godt. Samtidig har de udført masser af isoleringsopgaver for andre af vores kunder, der har været meget tilfredse med arbejdet.

Det sikre genvej til den billigste pris

Derfor kan du være helt tryg ved at indhente tilbud på isolering af loftet gennem vores tilbudstjeneste. De håndværkere vi sender ud til dig, er kendt for at levere ordentligt arbejde. Du kan selv tjekke det, ved at læse de mange kundeanmeldelser, som hvert enkelt firma har fået fra andre af vores kunder.

Så ikke alene sikrer du dig en af Danmarks bedste priser på isolering af loftet. Du har også sikkerhed for, at du ikke ender med at stå dårligere stillet end før du fik isoleret loftet.

Relateret: Alt du skal vide om nyt loft

Derfor er isolering af loftet vigtigt

Uden ordentlig isolering på loftet, virker loftsetagen på nærmeste som en kæmpe støvsuger, der suger alt varmen ud af boligen. Det medfører, at der opstår kondens på over- eller undersiden af loftet, der hvor varme og kulde mødes.

Det giver ideelle vækstforhold for mug og skimmel, der kan sprede deres helbredsskadelige sporer i jeres indeklima. Det medfører ekstra sygedage, og kan i værste fald udvikle sig til både allergier og måske ligefrem lungekræft.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at dit loft er ordentligt isoleret. Samtidig skaber det en gevaldig besparelse på din varmeregning, ligesom det giver dig et meget lavere CO2-aftryk på miljøet. Og vælger du at indhente 3 tilbud på isolering af loftet via vores tilbudstjeneste, får du også større sikkerhed for, at du få udført et ordentligt stykke arbejde.

Så hvad venter du på? Indhent 3 tilbud på loftisolering her!