BETONGULV – ALT DU SKAL VIDE OM STØBNING AF BETONGULV

Overvejer du at få lagt et betongulv? Industrien har i mange år brugt et betongulv, fordi det er et holdbart gulv. Nu er det også blevet in i dansk indretning, hvor flere og flere får poleret betongulv i både stue og køkken på grund af det rå og enkelte design.

Gulvet er vigtigt for udtrykket i boligen, da det er med til at binde husets æstetik og indretning sammen. Men et betongulv er bestemt ikke nemt at lægge, og går du på kompromis med pris og kvalitet, får du et gulv, der nemt revner. Det og meget mere bliver du klogere på herunder. Se også hvordan du indhenter tilbud på terrazzogulv.

Hvad koster betongulv?

Prisen på betongulv ligger i gennemsnit på mellem 300 og 500 kroner pr. kvadratmeter inklusiv alt. Beton er et billigt materiale, så det er fortrinsvis gulvlæggerens timepris, du betaler for. Et betongulv på 30 kvadratmeter vil dermed få en samlet pris på mellem 9.000 og 15.000 kroner, afhængigt af det valgte firma.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvilke fordele og ulemper er der ved et poleret betongulv?

Hvis ikke du er helt sikker på, om et betongulv er det rette valg til din bolig, kommer der her nogle fordele og ulemper, som kan hjælpe dig nærmere en beslutning.

Vi starter med fordelene:

  • Det holder i mange år.
  • Det er nemt at gøre rent.
  • Det giver et bedre indeklima.

Og så er det tid til ulemperne:

  • Gulvet kan ved dårlig kvalitet revne.
  • Det kan give støj i rummet.
  • Støbning af betongulv kan du ikke selv udføre.

For at fremhæve fordelene er et betongulv et meget slidstærkt og holdbart gulv, som ved den rette blanding kan holde i mange år. Derudover er det nemt at gøre rent med både støvsugning og vask. Skidt og snavs er desuden heller ikke så tydeligt på grund af den grålige farve.

Fordi snavset ligger på overfladen og bakterier, husstøvmider og mug ikke kan trænge ned igennem beton, får du også et bedre indeklima, da det er nemt at håndtere og holde nede blot ved jævnlig støvsugning og gulvvask.

Hvis du gerne vil undgå støj, kan det anbefales at få et poleret betongulv, da det som regel afhjælper den støj, der kan opstå med sådan et gulv.

Relateret: Isolering af betongulv

Er støbning af betongulv noget, man selv kan gøre?

Er støbning af betongulv noget, man selv kan gøre? - betongulv pris

Støbning af betongulv er bestemt ikke noget, du skal kaste dig ud i at gøre selv, da det kræver viden, præcision og hurtighed. Hvis du gør det selv, kan du risikere at få et gulv, som ikke er særlig holdbart, eller som revner hver gang, du taber noget.

Her er det bedre at indhente en betongulv pris eller en poleret betongulv pris fra en murer, som har styr på det.

Du skal heller ikke lade dig friste af gør det selv-produkterne, der findes inden for betongulv, da de er i en betydeligt lavere kvalitet og derfor ikke har samme holdbarhed. Vil du gerne have et ordentligt gulv, kan det bestemt ikke betale sig at gå på kompromis for at få en lavere betongulv pris pr. m2.

Indhent tilbud fra lokale håndværkere

Hvis et betongulv stadig frister ved tanken, kan det være ret fornuftigt at indhente nogle tilbud, som du kan bruge til at sammenligne med. Det er som sagt ikke et gulv, du kan lægge selv, hvorfor du ikke kommer udenom professionel hjælp. Men, det behøver ikke koste en bondegård at få erfaren og dygtig hjælp udefra.

Netop det kan du undgå, hvis du gør brug af en tilbudstjeneste, da de tilknyttede håndværkere godt ved, at de er i konkurrence om de opgaver, der bliver tilsendt. Det smitter af på betongulv prisen, som bliver billigere og mere konkurrencedygtig til fordel for din pengepung.

Indhent 3 gratis tilbud her!

Det kan du få ved tilbudstjenesten her på siden, som vi har i samarbejde med vores samarbejdspartner. Her kan du nemlig sende en forespørgsel på betongulv pris, poleret betongulv pris og betongulv pris pr. m2 afsted til 3 håndværkere ved blot et klik. Så går der ikke længe, før du modtager nogle tilbud og formentligt går i gang med at støbe et nyt og lækkert gulv i din bolig.

Læs også: