VARMEPUMPE

Det er bedst, at du får en VVS’er til at stå for monteringen af din varmepumpe. Her gennem siden kan du få tilbud fra tre i dit nærområde, der har tid til opgaven nu. Når du får tilbud gennem os, kan du være sikker på, at VVS’erne har et højt kvalitetsniveau.

En varmepumpe er en fantastisk mulighed for dig for at få et dejlig varmt hjem, selvom du bor et sted, hvor det ikke er muligt at blive koblet på fjernvarmenettet. Pumperne bliver særligt brugt i huse i mindre byer og på landet og i sommerhuse og andre former for ferieboliger.

Tjek vores varmepumpeberegner og se hvad du kan spare med en varmepumpe.

Varmepumper fungerer på den måde, at de omdanner varmen i luften til varmt vand. Det kan virke mærkeligt, at pumpen kan tage varme ud af kold luft, som der jo er om vinteren, men selv på kolde frostdage kan pumpen fungere. Det varme vand bliver derefter sendt rundt i husets radiatorer, så hele boligen kan blive varmet op.

Hvad koster montering af varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger af typen, og hvorvidt du selv har indkøbt varmepumpen. En varmepumpe koster i gennemsnit mellem 3.500 og 6.500 kroner i montering afhængigt af type, størrelse og placering. Dertil kommer prisen på selve varmepumpen, såfremt du ikke allerede har indkøbt den.

VARMEPUMPE
★★★★★

VORES EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DIN VARMEPUMPE

Få en professional til at hjælpe dig med montering af varmepumpe

Fordi en luft til vand varmepumpe er koblet til husets radiatorer, er det bedst, at du får en professionel til at hjælpe dig. Vedkommende kan sørge for, at varmepumpen bliver monteret korrekt.

Du kan dog gøre meget for at forberede stedet, hvor varmepumpen skal sidde. Dermed kommer det ikke til at tage helt så lang tid og koste helt så mange penge. Det er først og fremmest en god ide, at du på forhånd har gjort det klart, hvor du gerne vil have varmepumpen hængende henne.

Når du skal have installeret en varmepumpe, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at det typisk kommer til at tage en til to dage. Hvis du får den installeret om vinteren, vil det altså være en til to dage, hvor du ikke har varme i dit hjem. Det er de færreste, der har lyst til det. Derfor vælger de typisk at få den installeret om sommeren.

Få tre tilbud på opsætning af varmepumpe

Når du skal have sat en varmepumpe op, er det altid en god ide, at du får mindst tre tilbud på opgaven. Dermed kan du finde frem til en, der har tid nu, og som har en fornuftig pris. Det er med til at gøre den samlede pris for varmepumpen lavere.

Her på siden kan du få tilbud fra tre VVS’ere i dit område. Det er en meget nem og hurtig måde for dig at indhente de tre tilbud. Du kan selvfølgelig indhente de tre tilbud selv, men vi sørger for at finde frem til tre, der har tid nu. Derudover giver håndværkerne som regel en lidt bedre pris, når de ved, at de er i intern konkurrence hos os.

Det vigtigste ved, at du får de tre tilbud gennem os, er dog, at du kan være sikker på, at VVS’eren kan levere en god kvalitet. Vi vil nemlig kun videreformidle oplysninger på håndværkere, der er dygtige og kompetente til deres arbejde. Det er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført hurtigt, effektivt og korrekt.

Læs også: Alt du skal vide om genvex anlæg