GENVEX ANLÆG

Få et bedre indeklima med et Genvex anlæg

Bor du i nybyggeri eller bare i en bolig, der er så godt isoleret, at det faktisk er for godt? Mange nye boliger er i dag så godt isolerede, at den dårlige luft bliver i hjemmet og dermed resulterer i et dårligt indeklima. Det er der ikke særlig meget ved. Heldigvis kan du gøre noget ved det med et Genvex anlæg.

Hvad koster et Genvex anlæg?

Genvex anlæg koster i gennemsnit mellem 23.000 – 70.000 kroner, og kan dække 130 – 300 kvm. Mindre vægmonterede anlæg koster fra omkring 4.500 – 10.000 kroner, og dækker et areal på omkring 35 – 70 kvadratmeter. Disse priser er normalt inklusiv montering, samt installation.

GENVEX ANLÆG
★★★★★

VORES EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DIT GENVEX ANLÆG

Selvom det selvfølgelig er smart og det alene ud fra det bør være noget, enhver boligejer bør have, er prisen naturligvis nødvendig at kigge på. Prisen for et Genvex anlæg er på et konkurrencedygtigt niveau sammenlignet med andre anlæg.

Dog kan der ikke gives en specifik pris, da det afhænger af, hvor mange kvadratmeter anlægget skal dække. Der er derfor stor forskel på prisen i forhold til, om du bor i et mindre hus, eller har et større kontorareal, hvor du gerne vil have en forbedret ventilationsløsning.

Det er derfor altid en god ide at gå til den fagmand, som du gerne vil have til at installere og montere anlægget for dig og forhøre, hvad du kan forvente et genvex anlæg pris til at være.

Hvorfor installere et Genvex anlæg?

Hvorfor installere et Genvex anlæg? - Genvex anlæg pris

Med et Genvex anlæg opnår du det, man kalder for varmegenvinding. Her genvinder man varme fra kilder i boligen, hvor varmen ellers ville gå tabt såsom gennem varmt spildevand eller ventilation, hvor varmen bare suser ud gennem anlægget.

Ved at have et Genvex anlæg bliver varmeenergien i den luft, der bliver suget ud af boligen til den friske luft, der blæses ind i boligen udefra. Det er smart, da du dermed undgår at tabe alt for mange penge på varme samt får et bedre indeklima. Man kan derfor kort sagt sige, at sådan et anlæg genbruger energien.

Genvex anlæg montering – er det noget, man selv kan klare?

Medmindre du arbejder med installation og montering af varmegenvinding i hverdagen, er det en god ide at få en specialist til at gøre det for dig. Genvex anlæg montering er lidt af en kompleks størrelse.

Hvis du derfor skal være sikker på, at det bliver monteret korrekt og efterfølgende virker, som det skal, er det nødvendigt med en professionel montør. Så sikrer du også, at du undgår støj og træk – for det er jo netop det, du kan undgå og slippe for med varmegenvindingsanlæg som Genvex.

Energi- og Miljøfordele

Genvex anlæg bidrager betydeligt til miljøvenlighed ved at reducere energiforbruget i boliger. Disse anlæg genvinder varme fra udsugningsluften, som ellers ville gå tabt, og bruger denne energi til at opvarme den friske indblæsningsluft. Resultatet er et markant reduceret behov for ekstra opvarmning, hvilket fører til lavere udledninger af CO2. Dette gør Genvex-anlæg til et grønt valg, der mindsker din boligs miljøpåvirkning.

Derudover optimerer Genvex anlæg energiforbruget i hjemmet, hvilket kan medføre betydelige besparelser på varmeregningen. Investeringen i et sådant anlæg kan hurtigt betale sig selv tilbage gennem de løbende energibesparelser. Denne kombination af miljøfordele og økonomiske besparelser gør Genvex-anlæg til en attraktiv løsning for både miljøbevidste og økonomisk ansvarlige boligejere.

Relateret artikel: Montering af varmepumpe

Indhent tilbud på installation af Genvex anlæg

For at få den mest specifikke pris på installation af et Genvex anlæg, er det en god ide at indhente tilbud fra montører. Hvis ikke du kender nogen i dit nærområde, kan du med fordel gøre brug af den tilbudstjeneste, som du finder her på siden.

Den kan hjælpe dig med at indhente gratis og uforpligtende tilbud på montering af Genvex anlæg. Det er noget nemmere end at skulle lede internettet tyndt for at finde montører, der både har tid og mulighed for at hjælpe dig.

Tjenesten fungerer ved, at du blot skal udfylde en opgavebeskrivelse og dine kontaktoplysninger. Herefter klikker du blot på en knap, som sender opgaven i udbud blandt montører. Få dage efter modtager du nogle tilbud, som du frit kan tage stilling til, om du ønsker at gå videre med. Nemmere bliver det ikke.

Relateret: Isolering af loft

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!