Murer Kerteminde

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Få 3 tilbud fra murere i Kerteminde

Skal du bruge en murer i Kerteminde? Mangler du en god murer, er der masser at vælge imellem i Kerteminde. Her er nemlig fyldt med kompetente murere, som har de helt rigtige kompetencer og en god mængde erfaring. De kan ordne det hele, hvis du går og overvejer at få noget muret op. Det kan også være, du eksempelvis drømmer om at give dit hus et nyt look, eller at du gerne vil have fixet dit murværk, som er faldet lidt af på den. Uanset hvad kan det lade sig gøre.

Du kan hurtigt finde ud af, hvad murene kan tilbyde på deres hjemmesider. Bor du i Kerteminde, kan du som udgangspunkt finde den rette murer et sted i Fynsområdet.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud her

murer tilbud

Derfor skal du få 3 tilbud

Når der er så mange murere at vælge imellem i Kerteminde, hvorfor så indhente tre tilbud, tænker du måske. Der er mange gode grunde til at få 3 tilbud fra forskellige murere i Kerteminde. Sådan kan du nemlig sikrer dig, at du får fat i den bedste pris. Når du selv kan vælge, kan du jo simpelthen vælge et tilbud fra, hvis du synes, det er for dyrt.

Du kan roligt få tre tilbud fra forskellige murere. Du binder dig nemlig ikke til noget, før I har indgået en forpligtende aftale. Du kan derfor sagtens takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, de passer til din situation.

Det er naturligvis vigtigt, at du finder det tilbud, du synes, er bedst. Der er ikke noget værre end at sidde og ærgre sig bagefter, fordi man opdagede, at man har valgt et alt for dyrt firma. Derfor er det fornuftigt at undersøge markedet, inden du lægger dig fast på en konkret murer. Ofte tænker vi, at tingene er langt dyrere, end de rent faktisk er, og derfor kan det godt betale sig lige at tjekke priserne ud.

Spar så meget, du kan

Hvis du undersøger dine muligheder og får tilbud fra tre forskellige murere, er du garanteret at spare så meget som muligt. Ved at vælge det billigste alternativ, får du flere penge til andre ting. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvad de skal bruges til. Det kan jo være, at der er flere ting, du gerne vil have ordnet derhjemme?

Har du et stramt budget, ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er at finde de bedste tilbud. Har du ikke mange penge i hverdagen, kan det virkelig gør en stor forskel at spare et par hundrede kroner. Vi har alle forskellige livssituationer, men det betyder ikke nødvendigvis, at nogle af os må undvære. Så længe du disponerer dine penge godt, kan du stadig få råd til de ting, du gerne vil have.

Få derfor 3 tilbud fra murere i Kerteminde, så du kan få de billigste og bedste løsninger, når du skal have ordnet dit murværk. Som sagt står det dig frit for at takke nej til tilbuddene, og du er ikke forpligtet til at tage imod nogen af dem overhovedet, hvis du ikke lige finder det, du leder efter.

Oversigt over murerfirmaer i Kerteminde

Brd. Thinesen – Murer Ekspressen – Kerteminde Murer

 • Revninge Bygade 34, 5300 Kerteminde, Danmark
 • https://murerekspressen.dk/kontakt.aspx
 • +4526735668

Edvin Paamand Svensson (Murermester)

 • Sibiriensvej 256, 5300 Kerteminde, Danmark
 • +4540281690

Thinesen Byg Aps

 • Nymarken 33, 5300 Kerteminde, Danmark
 • http://www.thinesenbyg.dk/
 • +4529405954

Torben Murer, Ladby v/Torben Sørensen

 • Ladbyvej 207, 5300 Kerteminde, Danmark
 • +4521626938

TIME BYG

 • https://timebyg.dk/
 • +4542203446

Andre byer i området: Murer Ærø, Murer Langeland, Murer Svendbord

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!