Murer Helsingør

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Sådan finder du den bedste murer i Helsingør

Der er rigtigt mange flotte gamle murstensbygninger i Helsingør. Kronborgen topper selvfølgelig dem alle, og er med god rette komme på Unescos verdenskulturarv listen. Hvis du har været i Holland og synes de historiske hollandske røde murstensbygninger ser bekendt ud, så har du helt ret. De fleste af disse flotte danske murstensbygninger er nemlig tegnet af hollandske arkitekter og bygget af hollandske murermestre. Dengang i renæssancen var der nemlig en hollandsk religiøs minoritet, der blev fordrevet fra Holland og fandt asyl i Danmark. Deriblandt var mange arkitekter og murere, og den danske konge tog dem imod med kyshånd. Og siden er de hollandske murertraditioner blevet til danske.

Få tre murertilbud, og vælg det bedste

I dag er det endda nemmere at finde en god murer i Helsingør. Du behøver slet ikke vente at en bliver fordrevet et andet sted i verden fra. Der findes masser af gode murere i Danmark og mange af dem er murere i Helsingør.

Det er altid en fordel at have flere tilbud at vælge imellem, og sådan er det også, når det drejer sig om håndværkere. Med hjælp af websider der tilbyder denne service, kan du lægge dit murerprojekt ud på hjemmesiden. Så vil forskellige murermestre byde ind på dit projekt. Websiden vælger de tre tilbud som bedst matcher dine krav og forestillinger og sender dem videre til dig. Så kan du simpelthen vælge det tilbud der virker bedst.

murer tilbud

Indhent dine 3 gratis tilbud her

Billigst eller bedst, det er spørgsmålet

De håndværkerportaler der står bag de 3 tilbud gør sig umage at vælge håndværkere, der lever op til forventninger om kvalitet og pris. Når du accepterer et tilbud igennem sådan en portal, får du også en kvalitetsgaranti. Men i sidste ende er det altid din beslutning, hvilket tilbud du accepterer.

Der er et par ting du bør være obs på: Det er ikke nødvendigvis i din interesse at vælge det billigste tilbud.

Der findes mere end 50 murere i Helsingør. Mange af dem er booket op i lang tid. Nogle af dem er nystartede og har endnu ikke ventelister. Nystartet betyder ikke dårlig, men du må nok regne med at de måske mangler lidt erfaring. En vigtig del af erfaringen er prissætning. Det er ikke altid nemt for en håndværker at sætte en fast pris på en opgave. Og for en med mindre erfaring kan det være rigtigt svært. De har så en tendens til at sætte priserne for lave.

At vælge et tilbud hvor prisen er sat for lav er ikke nødvendigvis i din interesse. Hvis det er en større opgave, kan et nystartet håndværksfirma endda gå fallit ved at arbejde for billig. I den anden ende vil du naturligvis heller ikke betale for meget. Det kommer også an på, om dit projekt er håndværksmæssigt udfordrende eller mere ligefrem simpelt. Men udfordrende projekter har du nok brug for en mere erfaren murer i Helsingør. Men hvis det kun drejer sig om at sætte en lige mur op kan du med fordel vælge en af de mindre erfaren murere i Helsingør.

Oversigt over murerfirmaer i Helsingør

Murermester Erik Andersen Helsingør ApS

 • Tovesvej 3, 3000 Helsingør, Danmark
 • https://erikandersen.dk/
 • +4549139315

Den Skaldede Murer v/ M.Køppen

 • Lundegade 15, 3000 Helsingør, Danmark
 • http://www.denskaldedemurer.dk/
 • +4540141067

Murerfirmaet Lars M Nilsson Aps

 • H P Christensens Vej 1, 3000 Helsingør, Danmark
 • https://larsmnilsson.dk/
 • +4549226124

N-J Murer

 • Carl Plougs Vej 6, 3000 Helsingør, Danmark
 • https://njmurer.dk/
 • +4593900061

Murermester Mark Mejdal

 • Esrumvej 331, 3000 Helsingør, Danmark
 • +4540194425

Du kan også finde tilbud på mureropgaver i disse byer: Murer Greve, Murer Furesø, Murer Egedal

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!