Maler København

3 TILBUD & PRISER PÅ MALER OPGAVER

Indsend din opgave online
Malere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Klik dig hurtigt og nemt til 3 gratis tilbud på en maler i København!

Det kan være både svært og tidskrævende at finde en maler i København, men med vores gratis tilbudstjeneste sparer du både tiden og besværet. Vi sørger nemlig for, at kunden og maleren finder hinanden. Og vi gør det helt gratis!

Bor du i København og har brug for en maler, så kan det være svært at skaffe. Mange malerfirmaer har ikke tid indenfor en overskuelig fremtid, og rigtig mange udfører ikke arbejde for private. En søgen efter et malerfirma, der har tid og vil udføre opgaven, kan derfor få selv den allermest optimistiske person til at miste modet.

Derfor er der mange, der begiver sig ud i selv at male, selvom de ikke ved nok om opgaven. Det ender ofte med et uønsket resultat i form af tydelige penselstrøg efter malingen er tørret, pletvis malede stikkontakter og lister samt gulv. Det ser ikke godt ud, og mange af fejlende kan være svære at korrigere fejlene, når malingen er tør.

maler tilbud

Der er med andre ord nok af grunde til at hyre en professionel. Du slipper for selv at trække i arbejdstøjet, du undgår de irriterende fejl – og som bonus slipper du for selv at ringe og maile rundt til alverdens malerfirmaer, hvis du benytter dig af vores tilbudstjeneste.

Du skal altid skaffe minimum 3 tilbud på en maler i København

Skal du hyre en maler i København eller et andet sted i landet for den sags skyld, skal du altid forhøre dig hos minimum tre malerfirmaer. Prisen kan nemlig variere meget fra firma til firma – især timelønnen kan variere meget fra malermester til malermester.

Men spørger du kun to malermestre, risikerer du meget nemt at få to tilbud fra de dyreste i København. Tommelfingerreglen siger minimum tre forskellige, hvilket er med til at give et godt indblik i markedet.

Vi hjælper dig med 3 malertilbud i København

Det er som nævnt ikke nogen dans på roser selv at finde det bedste malertilbud i København. Og det kan hurtigt tage energi og fokus fra langt vigtigere hverdagsgøremål. Det er derfor, vi tilbyder privatpersoner vores gratis og uforpligtende tilbudsservice.

Vi samarbejder med en bred vifte af malermestre, der allerede har ydet tilfredsstillende arbejde for mange andre kunder i Københavnsområdet – det både kan og vil de også gerne gøre for dig!

Det kræver kun et absolut minimum fra dig at benytte vores tjeneste. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores lille formular. Vi vil gerne bede om dine kontaktoplysninger, og at du beskriver, hvad og hvor meget du gerne vil have malet.

Når vi har modtaget dine oplysninger, kontakter vi med det samme tre af vores samarbejdspartnere, der alle i løbet af kort tid vil tager fat i dig for at aftale, hvornår de kan komme ud og besigtige opgaven. En dags tid eller to efter besigtigelsen vil du modtage et helt uforpligtende tilbud.

Der er ingen grund til at vente. Udfyld formularen nemt og hurtigt allerede i dag!

Oversigt over malerfirmaer i København

Malerfirma – Vi maler lejligheder københavn

 • Langelandsvej 22, 2000 Frederiksberg, Denmark
 • http://www.xn--vi-maler-lejligheder-kbenhavn-r7c.dk/
 • +4530300714

Malerfirma Staubo – København

 • Øster Farimagsgade 16B, 2100 København, Denmark
 • https://www.malerstaubo.dk/
 • +4528307850

Casper Maler

 • Silkeborggade 5, st. tv, 2100 København, Denmark
 • http://caspermaler.dk/
 • +4520914141

Malermester Lakner ApS

 • http://www.lakneraps.dk/
 • +4532550708

J Bech Poulsen Holding ApS

 • Ålekistevej 169, 2720 København, Denmark
 • https://www.bech-poulsen.dk/
 • +4538715070
Maler i København

Leder du efter maler-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over maler-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!