EPOXY GULV

Epoxy gulv: Få et flot og råt gulv med hjælp udefra

Har du lige købt hus, og står du derfor overfor en større renovering? Eller synes du bare, at gulvene i boligens centrale rum trænger til en opgradering? Rå og slidstærke gulve er om noget blevet et hit i moderne og skandinavisk boligindretning. Det gælder også for epoxy gulv, der er kommet for at blive.

Epoxy er et ret stærkt materiale, der giver nogle slidstærke og kraftige gulve. Det er meget nemt at rengøre, og er derfor både nemt at holde og har en lang levetid. Det er derfor særligt populært at bruge i badeværelser, køkkener og bryggerser. Men, for dem der godt kan lide New Yorker-stil, er gulvet nu også rykket ind i stuen.

Hvad er prisen for epoxy gulv?

Prisen på epoxy gulv ligger i gennemsnit på mellem 500 og 1.200 kroner pr. kvadratmeter. Prisen afhænger blandt andet af det nuværende underlag, tykkelse og egenskaber. Derudover varierer prisen med gulvlæggerens timeløn. Et epoxy gulv på 30 kvadratmeter vil koste mellem 15.000 og 36.000 kroner.

3byggetilbud - tømrer

VORES tømrere STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Det har aldrig været billigt at få lagt et nyt gulv, og det er det heller ikke med epoxy. Dog er epoxy ikke det dyreste gulv, du kan vælge. Dog kan epoxy gulv prisen variere en del, hvorfor du gør klogt i at tjekke nogle forskellige forhandlere ud, inden du giver en alt for høj epoxy gulvmaling pris.

Dog må du ikke gå på kompromis med kvaliteten, da det godt kan ses i denne type gulv. Du kan regne med en epoxy gulv pris m2 på omkring 500 – 1.200 kroner pr. kvadratmeter. Prisen kommer dog an på tykkelsen og de egenskaber, det skal have.

Epoxy gulv prisen stiger for eksempel, hvis du gerne vil have sand i blandingen for et mere skridsikkert gulv, som er meget belejligt at have i køkkenet og badeværelset.

For at være sikker på, at du ender med et gulv, der ser flot ud, er det fornuftigt at kontakte nogle erfarne tømrere, der ved noget om at lægge gulv med epoxy. Et gulv er nemlig kun noget man selv skal lægge, hvis man har forstand på det – og har du det ikke, er det derfor en god ide med en professionel til at udføre det.

Hvor få lagt et epoxy gulv?

Som nævnt ovenfor er et epoxy gulv et meget slidstærkt og holdbart gulv, som er nemt at gøre rent. Men, det er særligt den grå nuance, der får epoxy gulvet til at vinde frem i de danske hjem. For det robuste og neutrale look er kommet for blive, da det er en stil, der får møblerne til at træde mere frem og komme mere i fokus.

Den grå nuance giver også en rolig og ensartet flade, som passer ind i den enkle skandinaviske stil. Det gør det nemmere at lade smukke møbler, særlige pyntegenstande eller flotte lamper få en plads.

Før du vælger, hvilken epoxy maling, du gerne vil bruge i dit hjem, er det fornuftigt at undersøge de forskellige mærker og producenter, da der er forskel i kvaliteten. Derudover er der også nogle af dem, der tilbyder at hjælpe dig med at få lagt gulvet, hvilket selvfølgelig er en stor fordel for dig, der ikke ved meget om epoxy.

Indhent tilbud på få minutter

Hvis du har mange andre ting at tænke på i forbindelse med renoveringen af din bolig, kan du med fordel gøre brug af en tilbudstjeneste som den, du finder her på siden. Den har vi sammen med vores samarbejdspartner, som gør det nemt og enkelt at indhente hele tre tilbud på at få lagt et epoxy gulv.

Indhent 3 tilbud og priser på epoxy gulv her!

Dermed slipper du for at skulle maile eller ringe rundt til samtlige håndværkere i dit lokalområde. Det klarer tilbudstjenesten for dig, hvor du ikke skal gøre andet end at udfylde en opgavebeskrivelse og personlige kontaktoplysninger. Så bliver opgaven sendt ud til tre lokale håndværkere, som alle vender tilbage med deres bud på en epoxy gulv pris.

Det er gratis og tager kun ganske få minutter. Så kan du bruge tiden på vigtigere ting i forbindelse med din renovering.