Maling af facade: pris & Info » guide til facademaling

Hvad koster facademaling?

Prisen på facademaling er i gennemsnit på mellem 150 og 300 kroner pr. kvadratmeter. Prisen afhænger både af facaden, den valgte type maling og malerens timepris. Typisk får du et samlet tilbud alt inklusiv. En facade på 30 kvadratmeter vil dermed koste mellem 4.500 og 9.000 kroner at få malet. 

Hvor meget, det koster at få malet facaden, afhænger af mange faktorer:

  • Bygningens størrelse
  • Bygningens materiale
  • Hvor længe det er siden sidst, at bygningen er blevet facademalet
  • Ønsker til afrensning, grunder, maling, osv.

Vi samarbejder med 3byggetilbud, som har kontakt til malere over hele landet, så de tilbud, du modtager, er fra lokale malere med god omtale.

3byggetilbud - maler

VORES MALERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Det kan være fristende at gå i gang med facademalingen selv, men medmindre du har erfaring eller har rådført dig med en professionel maler forinden, er det ikke tilrådeligt. Det skyldes, at der er en række trin i facademalingen, som kan gå galt. Blandt andet er det vigtigt at afrense grundigt og på den rigtige måde først og at vælge den rigtige maling til den type facade, din bolig har. Vejr- og vindforhold har også indflydelse på, hvornår facademalingen bør udføres.

Får du gjort det forkert, skal du alligevel have fat i en maler til at udbedre skaden, og så har dit eget arbejde, og de penge, du har brugt på indkøb af maling og remedier, været spildt – og det vil samlet set blive dyrere for dig at facademalet, end hvis du var startet med at tage imod et godt tilbud fra en professionel maler.

Sådan får du 3 tilbud og priser på facademaling

Hvor ofte dit hus’ facade skal males, afhænger af beliggenheden, det omkringliggende miljø og bygningsmaterialet. Ikke desto mindre anbefales det at få facademalet med 5-10 års mellemrum. Det ser både pænt ud, forøger boligens værdi og forebygger mod skader fra vind og vejr.

Indhent 3 tilbud på facademaling – gratis og uforpligtende her

Facademaling kan være en større udskrivning, og der kan være store lokale prisforskelle. Derfor anbefales det altid at kontakte mindst 3 forskellige malere for indhentning af tilbud. Det kan du selvfølgelig gøre manuelt ved at finde malere i området og ringe rundt, men typisk vil det være et kæmpe arbejde. Blandt andet fordi du kan risikere at få fat i flere malere, der ikke har tid på grund af fulde ordrebøger eller ferie. Derudover er det ikke sikkert, at du får fat i nogen første gang, du ringer, og dermed skal du bruge tid på at ringe tilbage eller afvente opkald. Mange malere vil også gerne besigtige bygningen, inden de giver et tilbud.

facademaling

Ved at bruge tilbudstjenesten maler3tilbud.dk kan du hurtigt og nemt indhente 3 tilbud på facademaling – hos malere der har tid til dit projekt. Du opgiver de nødvendige oplysninger, når du indhenter tilbuddet, så du er sikker på at få 3 realistiske tilbud.
Efter modtagelse af tilbuddene kan du frit vælge dét tilbud, der passer dig bedst. Du kan naturligvis kigge på prisen, men du bør også kigge på, hvornår maleren har tid, hvor længe han er om det, og hvad der helt præcist indgår i prisen.

Indhentning af tilbud på facademaling er helt gratis og uforpligtende, så du vælger kun et tilbud, hvis det er attraktivt nok.