Gummigulv » Få 3 priser og tilbud på lægning af gummigulv

Lægning af gummigulv: Sådan får du et pænt resultat

Råder du over et fitnesscenter, som trænger til et nyt gulv? Eller leder du efter et mere børnevenligt gulv til børneværelserne? Så er et gummigulv et oplagt valg, da det med sine stødabsorberende egenskaber egner sig rigtig godt i lokaler, hvor der er meget fysisk aktivitet.

Ligesom mange andre gulve findes gummigulve i mange varianter og farver. Der er derfor rig mulighed for at få et pænt gulv, uanset om det er til fitnesscenteret eller børneværelserne derhjemme.

Hvad koster et gummigulv

Prisen på gummigulv er svær at fastsætte, da det afhænger af den valgte type gulv. Typisk vil prisen være mellem 500 og 1.000 kroner pr. kvadratmeter for gulvet. Dertil kommer en timepris for gulvlæggeren. En gulvlægger tager typisk mellem 500 og 700 kroner i timen.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvilke fordele er der ved et gummigulv?

Lægning af gummigulv har en længere række fordele, som vi giver dig nogle af her:

Det er et behageligt underlag

Den måske vigtigste og største fordel ved et gummigulv er, at det er et behageligt underlag. Uanset hvilke træningsøvelser eller lege der leges på gulvet, er det behageligt at gøre på gummigulvet, da det er blødt og dermed minimerer risikoen for ubehag.

Det er nemt at rengøre

Det er altid rart med et gulv, der er nemt at gøre rent og holde ved lige. Sådan er det også med et gummigulv. Til daglig er det nok bare at støvsuge. Ved grundigere rengøring kan du nøjes med at tørmoppe gulvet for at fjerne skidt og snavs eller vaske det med vand og en smule sæbe med en moppe.

Det er skridsikkert

Udover at være et praktisk gulv, der er nemt at gøre rent og behageligt at gå og ligge på, så er det også skridsikkert. I fitnesscenteret er det derfor sikkert at gå på gulvet, selv når vand og sved rammer det. I børneværelset kan børnene også være vilde og løbe rundt, uden du skal være bange for, at de kommer til at glide og dermed kommer til skade.

Er lægning af gummigulv noget, man selv kan klare?

Gummigulv er et af de nemmere gulve at lægge. Dog er der selvfølgelig nogle ting, som du er nødt til at have en viden omkring, hvis det skal blive gjort ordentligt. Undergulvet skal nemlig slibes ned, så det er plant. Herefter skal limen påføres. Når det er gjort, skal banerne af gummigulv rulles ud. Men det skal gøres med præcision, da du ellers skal svejse samlingerne.

Hvis ikke du er sikker på, om du kan sikre et pænt og godt resultat, er det fornuftigt at hive fat i en fagmand, der kan hjælpe dig. Det behøver ikke være særlig dyrt. I princippet kan det blive dyrere for dig, hvis du selv tager dig af det, og gulvet ikke bliver lagt ordentligt – for så skal det tages af og lægges på ny.

Få 3 tilbud på lægning af gummigulv

For at sikre en god pris bør du indhente 3 tilbud på lægning af gummigulv fra fagmænd. Det kan du gøre ved hjælp af vores gratis tilbudstjeneste. Her får du i løbet af få dage tilbud fra tre lokale tømrere, der er eksperter i lægning af gummigulv og kan sikre dig det resultat, du går og drømmer om.

Indhent 3 tilbud og priser på lægning af gummigulv her!

Du vælger selv, om du siger ja til en af tilbuddene. Men det er både nemmere og hurtigere end at ringe rundt selv!

Du kan også læse mere om trægulv, laminatgulv og vinylgulv her.0