GASFYR

Er du begyndt at opleve bøvl med dit gamle gasfyr? Hvis dette er tilfældet, så skyldes det nok at dit gasfyr er mere end 15-20 år gammelt, og du bør derfor overveje om det er ved at være på tide med et nyt gasfyr. Der er de sidste 10-15 år sket en stor udvikling af gasfyr- og kedler, hvilket har givet dem en langt bedre effektivitet.

Hvad koster et gasfyr

Prisen på et gasfyr afhænger af din nuværende varmekilde. Skal det gamle gasfyr udskiftes med et nyt, vil prisen i gennemsnit ligge mellem 30.000 og 40.000 kroner. Er der tale om et oliefyr, der skal skiftes ud med et nyt gasfyr, vil prisen i gennemsnit ligge mellem 40.000 og 50.000 kroner.

Få 3 tilbud på nyt gasfyr – gratis og uforpligtende

Et gasfyr har normalt en levetid på 10 til 30 år, men det betyder ikke at du ikke kan skifte ud i mellemtiden. Rent faktisk kan det i mange tilfælde være en god idé at få udskiftet dit gasfyr hvert 10. år, da udviklingen inden for denne teknologi betyder, at de nyere gasfyr kan udnytte gassen langt bedre end de ældre teknologier.

★★★★★

VORES VVS-EKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Læs også: Gulvvarme

Derfor kan et gasfyr tjene sig selv ind forholdsvist hurtigt. Med et nyere gasfyr er du også med til at skåne miljøet, da det benytte mindre gas til at opnå samme resultat som de ældre modeller. Du kan i de fleste tilfælde spare helt op til 10-25% af gasforbruget, ved at opgradere dit gamle gasfyr til en nyere model.

Når du skal have fundet dit nye gasfyr, så bør du gå efter et A-mærket gasfyr, som bruger så lidt energi som overhovedet muligt.

Ved hjælp af vores service er du sikker på, at du får en bedste pris. Ved os sender vi din opgave ud til flere forskellige firmaer og forhandlere, som derefter giver dig et tilbud. Herefter kan du selv vælge og vrage imellem tilbuddene. Det er helt gratis og uforpligtende, og tager kun 5 minutter af din tid.

Relateret artikel: Alt du skal vide om genvex anlæg