Haveanlæg pris – veludført haveanlæg med erfaren ekspert

Vil du gerne have lavet en flot træterrasse eller opført et redskabsskur på din grund? Haveanlæg findes i mange former og størrelser og behøver ikke nødvendigvis at have noget med beplantning og en ny have at gøre. Det kan også sagtens være en stor og skøn træterrasse eller et skur til havetraktoren, havemøblerne og andre haveredskaber.

Der er derfor også rigtig stor forskel på haveanlæg priser, da det afhænger af, hvad du skal have lavet, hvor meget du kan selv, og hvor meget hjælp du ønsker fra en dygtig tømrer. Mere om det herunder.

Hvad er prisen på haveanlæg?

Prisen på udførelse af haveanlæg er svær at fastsætte, da haveanlæg er et vidt begreb. Haveanlæg dækker over bede, beplantning, terrasser, skure, og hvad der ellers er i en standard villahave. Prisen afhænger dermed af havens størrelse, og om det er et komplet haveanlæg eller enkelte dele som anlægning af bede eller en ny terrasse.

Når du skal have lavet en terrasse eller et redskabsskur, afhænger prisen af flere forhold. Det kan derfor være svært at komme med et estimat på, hvad de specifikke haveanlæg priser er, da det skal beregnes ud fra dine behov og ønsker.

Det der har indflydelse på haveanlæg prisen er:

  • Størrelsen på din terrasse eller redskabsskuret.
  • Materialerne du gerne vil benytte.
  • Hvilket tag der skal på skuret.
  • Om du ønsker en trappe og gelænder rundt om terrassen.

Alle disse forhold har indvirkning på prisen, hvorfor det er bedst at kontakte nogle lokale håndværkere for et tilbud. Det giver dig et meget bedre overblik over, hvad det kommer til at koste. Gør desuden op med dig selv, om der er noget, du selv kan sørge for i byggeprocessen, da det selvfølgelig får prisen til at falde. Jo mindre du skal have håndværkeren til at lave, des færre timer skal han have løn.

Hvorfor få lavet en terrasse eller et skur?

Når det danske vejr og den danske sommer arter sig fra sin bedste side, er der ikke noget bedre end at kunne sætte sig ud på terrassen i de nyindkøbte havestole eller at lægge sig i hængekøjen for at slikke lidt sol og bare slappe af.

Med sol og varme kommer også en spirende have og græsplæne, som skal luges og klippes med en havetraktor, hvis ikke det skal løbe helt løbsk.

Men uden en terrasse kan du ikke slappe af og slikke sol, og uden et redskabsskur kan du ikke opbevare og samle dine haveredskaber ét sted. Netop derfor er det en god investering at få lavet en træterrasse eller et fint redskabsskur i træ.

Hvis ikke du er god til nogen at slå et søm i et bræt eller save et stykke træ lige over med en sav, er det tilmed en god ide at få hjælp udefra fra nogen med hænderne godt skruet på.

Hvordan får du den bedste haveanlæg pris?

haveanlaeg pris

Den bedste måde at indhente en rigtig god haveanlæg pris, er ved at kontakte mere end én håndværker for et tilbud. Prisen for at anlægge en terrasse eller bygge et redskabsskur kan nemlig meget nemt variere med flere tusinde kroner bare i dit område. Da du selvfølgelig gerne vil have mest muligt terrasse eller redskabsskur for pengene, gør du derfor klogt i at indhente tilbud flere steder fra.

Og hvordan gør du så det nemmest?

Jo, det gør du ved benytte dig af en tilbudstjeneste, som den vi tilbyder her på siden. Den har vi udarbejdet sammen med vores samarbejdspartner, og gør det muligt for dig at indhente 3 tilbud med ét klik. Det er virkelig smart!

Det bedste er, at det ikke koster dig noget andet end det øjeblik, du skal bruge på at beskrive opgaven og klikke send. I løbet af få dage modtager du tilbud i din indbakke, som du kan sammenligne og bruge til at vurdere, hvilken lokal håndværker, du skal gøre brug af.

Indhent 3 tilbud på haveanlæg lige her!

Det koster ikke noget at prøve – og du kan kun komme til at spare penge ved det. Så hvorfor ikke prøve det?