Brolægger: pris & Info » lægning af fliser

Få professionel hjælp til flisebelægning

Skal du have anlagt en ny terrasse? Eller have lavet en helt ny indkørsel? Det er skønt med fornyelser ved boligens udeområder. Men hvis det skal se pænt ud og holde i mange år, skal det også anlægges ordentligt. Der er mange ting at tage hensyn til i forbindelse med flisebelægning. Det vil derfor være meget fornuftigt at få hjælp fra en professionel brolægger.

Hvorfor, tænker du måske så. Jo, med en brolægger er du sikker på at få kompetent rådgivning, da han har ekspertise og stor erfaring, når det kommer til flisebelægning. En brolægger kan desuden også komme med kreative forslag og anderledes input til, hvordan fliserne kan lægges, så det bliver mest muligt holdbart og flot.

Hvad koster det at få hjælp fra en brolægger?

Prisen på en brolægger ligger i gennemsnit på mellem 250 og 600 kroner i timen. Dertil kommer eventuelle materialer. En brolægger vil typisk give et samlet tilbud inklusiv materialer, såfremt du ønsker det. En terrasse på 30 kvadratmeter med herregårdssten koster i gennemsnit mellem 20.000 og 25.000 kroner.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Når du tager kontakt til en brolægger, vil du med al sandsynlighed opleve, at prisen varierer meget.

Indhent 3 tilbud på brolægning her!

Du vil typisk heller ikke modtage et tilbud, der dækker over timer, der bliver brugt. I stedet vil du modtage et samlet tilbud på opgaven. Det er at foretrække for dig, da du dermed har en fast pris at forholde dig til – og så sikrer det dig, at beløbet ikke løber løbsk.

Selvom du selvfølgelig gerne vil have så billig en pris som overhovedet muligt, skal du huske på, at kvalitet og pris hænger sammen. Sig derfor ikke ja til noget, der er for billigt, hvis ikke du er sikker på, at kvaliteten følger med.

Når en fast pris for opgaven hos dig skal beregnes, afhænger det af følgende:

  • Hvad du skal have lavet
  • Hvor stor opgaven er
  • Hvilke materialer, der skal anvendes
  • Hvor lang tid firmaet regner med, det vil tage

Husk at tjekke op på, hvad tilbuddet dækker over. Er der også optagning og udgravning af eksisterende fliser med i tilbuddet? Og afretning af underlag? Det er der nemlig stor forskel på fra brolægger til brolægger.

Sådan finder du en billig brolægger

De fleste har det sådan, at jo billigere, jo bedre. Det er dog ikke nødvendigvis sådan, at det forholder sig her, da pris og kvalitet hænger sammen. Når det så er sagt, kan du godt få udført kvalitetsarbejde til en god pris.

Den gode pris kan du sikre dig ved at benytte dig af en tilbudstjeneste, som den vi har her på siden sammen med vores samarbejdspartner. Med den kan du gratis og uforpligtende modtage 3 tilbud fra tre forskellige brolæggere i dit lokalområde, der har tiden til at hjælpe dig.

Det kræver ikke meget af dig. For du skal kun beskrive opgaven og dens omfang, udfylde kontaktoplysninger og klikke på knappen, der sender din opgave afsted ud til interesserede brolæggere.

Når tre brolæggere har sat et tilbud sammen, sender de det til dig, og så er det helt frit for dig, om du ønsker at takke ja. Aldrig har det været nemmere at finde en brolægger.

Se også: