Træfældning: Få professionel hjælp til at fælde dine træer

Vil du gerne have åbnet mere op i haven? Eller er det på tide at få fældet de døde træer omme i haven, så der kan blive plads til nogle nye? Som husejer kan det af og til være nødvendigt at fælde nogle træer. Men, hvis det drejer som om nogle større træer, kan det være en god ide at hyre hjælp udefra.

Hvad koster træfældning

Prisen på træfældning ligger i gennemsnit på mellem 1.000 og 7.000 kroner og afhænger af højden på træet, træets kompleksitet og beliggenhed, omkringliggende bygninger og firmaets timepris. Prisen er typisk eksklusiv bortskaffelse af træ efterfølgende. Mange firmaer tilbyder dog også bortskaffelse af træet for en merpris på forespørgsel.

Indhent 3 tilbud på træfældning og beskæring af træer her!

Hvorfor få hjælp til træfældning?

Der findes ikke nogle regler for, hvem der må fælde træer, og hvornår man må det. Men selvom der ikke er nogen specifikke regler omkring det, kan det være farligt, hvis ikke du helt præcis ved, hvad det er du laver. Netop derfor kan det være en god ide at få professionel hjælp udefra.

Der sker årligt ulykker i forbindelse med træfældning. Hvis du derfor har den mindste tvivl om, hvordan du fælder dine træer i haven på en forsvarlig og sikker måde, bør du tage kontakt til en professionel fagmand, så opgaven bliver løst uden skader eller andre problemer.

Ved at bruge en fagmand til fældning af træer, giver det dig også en økonomisk tryghed, da vedkommende typisk har en forsikring, der dækker skader i forbindelse med fældningen.

Se også: Bortkørsel af jord

Hvordan vælger man det rette firma til fældning af træer?

Hvilket firma du vælger, er naturligvis helt op til dig. Der er både den lokale fagmand, ligesom der er de større og mere etablerede firmaer. Uanset hvilken en af dem du vælger til træfældning, skal du være opmærksom på, hvad prisen inkluderer. For den billigste pris er ikke nødvendigvis den bedste, hvis ikke den inkluderer nær så meget som et lidt dyrere tilbud.

Når du skal vælge en fagmand til fældning af træer, er det en gode ide at kigge efter professionelle fagfolk, der er uddannede og certificerede inden for området. Tjek også gerne op på, om firmaet eller fagmanden har forsikringer, så du er dækket, hvis der skulle opstå skader i forbindelse med arbejdet.

Indhent 3 tilbud på træfældning og beskæring af træer her!

Hvordan finder man den bedste pris på træfældning?

Hvis ikke du har kendskab til branchen eller før har fået udført træfældning, er det en rigtig god ide at indhente flere tilbud, så du kan sammenligne priserne, og hvad de inkluderer.
Den nemmeste måde at indhente flere tilbud fra lokale fagmænd er ved at benytte dig af en tilbudstjeneste. Sådan en tilbyder vi på vores side sammen med vores samarbejdspartner. Ved blot at udfylde en opgavebeskrivelse og dine kontaktoplysninger modtager du i løbet af nogle dage nogle tilbud på træfældning fra lokale firmaer. En god ide er at sammenligne dem på kryds og tværs for, hvad de inkluderer, og hvad der derudfra er billigst.
Det er en ganske uforpligtende og gratis måde at indhente tilbud på træfældning på. Det er også op til dig, om du vil sige ja til et af tilbuddene. Uanset om du siger ja eller ej, er det en god måde at få indsigt i priserne på, så du ikke får udført fældning af træer til alt for dyr en pris.

Se også: Nedrivning af hus