Hvad koster en murer i timen?

Skal du have lavet en facade eller sat klinker op i badeværelset? Hvis du skal have hyret en murer ind til en opgave, vil du hurtigt opdage, at du bevæger dig ind på et meget konkurrencepræget område, hvor priserne varierer en del fra firma til firma. Dog kan du gøre det let for dig selv at finde den bedste murer til den bedste pris.

Hvordan finder man ud af, hvad en murer koster i timen?

Selvom det kan virke uoverskueligt at skulle indhente priser fra forskellige murere, så er det, hvad du bør gøre for at finde frem til, hvad timepriserne er for de lokale murere i dit område. Dog kan du nok godt forvente, at en murer koster et sted mellem 300 og 600 kroner i timen plus moms. Om prisen ligger i den ene eller anden ende er meget afhængigt af geografi.

Når du kontakter en eller flere murere, vil du typisk ikke få en pris per time. De giver dig i stedet et prisoverslag på opgaven og de materialer, der skal anvendes til opgaven. Heri er naturligvis beregnet, hvor mange timer de regner med, din opgave kommer til at tage.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Undersøg markedet grundigt først

For at undgå at sige ja til det første og det bedste (som måske er det dyreste), er det altid fornuftigt at undersøge markedet grundigt først, inden du vælger et specifikt firma til at udføre opgaven for dig. Du kan nemlig meget nemt komme til at sige ja til et tilbud, der sammenlignet med andre murere ikke er et særligt godt tilbud.

Når du har udvalgt nogle stykker til at give dig et tilbud, er det en god ide at lade mureren komme på besøg der, hvor opgaven skal udføres. Det gør mureren i stand til at give en helt skarp pris, da han kan få sig et overblik over, hvilke udfordringer der eventuelt kan være ved opgaven.

Husk at et tilbud aldrig er bindende, før du har skrevet under på noget eller sagt ja til, at vedkommende skal komme. Du kan altid få et uforpligtende tilbud, som du kan få lov til at tænke over eller sammenligne med andre.

Hvad er prisen afhængigt af?

Når en murer skal udregne en pris for dig, gør han det ikke alene ud fra, hvad han godt kunne tænke sig at tjene i timen. Med i prisen og den eventuelle timeløn du bliver givet, er der indregnet alt lige fra forsikring, materialer, slid på værktøj og meget mere. Netop derfor kan der også være stor forskel på, hvilken pris du bliver givet fra forskellige murere. Derudover har geografi virkelig også meget at sige, da en murer i Jylland typisk vil være billigere end en murer i København, hvilket særligt skyldes at der er stor forskel på, hvad de har af udgifter i forhold til lokaler med mere.

Det bedste du derfor kan gøre er at indhente tre tilbud eller flere online, som du sammenligner og tager en beslutning ud fra. Det er langt det nemmeste og gør din søgen noget mere overskuelig.