Omfugning af murværk

Omfugning af murværk: Derfor er det vigtigt at få gjort

Har du en facade, der efterhånden ser slidt ud? Og kan du se, at murværket trænger til en omfugning? Hvis du gerne vil holde din bolig pæn og i god stand, er det nødvendigt at omfuge murværket, hvis det viser tegn på at være nødvendigt.

Hvad koster omfugning af murværk?

Prisen på omfugning af murværk ligger i gennemsnit på mellem 350 og 1.200 kroner pr. kvadratmeter. Prisen afhænger blandt andet af standen på de gamle fuger, ønsket type og farve mørtel og fremkommelighed. Prisen er typisk højere, hvis der er behov for stillads, eller arealet indbefatter en skorsten.

Er du god til at forhandle, og skal du have lavet omfugning på et større antal kvadratmeter, kan du godt prutte om prisen. Husk dog at prisen typisk også vil være højere, hvis stillads er påkrævet for at udføre arbejdet. Så vær også fair i din forhandling af prisen.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Indhent 3 gratis tilbud og priser her!

Hvis du selv kan stå for udfræsningen af de eksisterende fuger, kan du også få prisen ret meget ned. Det kræver dog, at du ved noget om det.

Hvorfor er det vigtigt med omfugning af murværk?

Et murværk kan normalt stå imod store kræfter som vind og vejr. Men selv det stærkeste murværk har på et tidspunkt brug for at blive vedligeholdt. Det gælder særligt for fugerne i et murværk.

Fuger holder ikke evigt, og derfor vil du med tiden opleve, at de slår sprækker og på anden vis bliver brudt ned. De indledende huller og revner har ikke så store konsekvenser, men hvis ikke der bliver gjort noget ved det over tid, vil det have negative konsekvenser for nedbrydningen. Regnvand vil nemlig over tid finde vej gennem murværket, som kan føre til fugtskader og frostskader. Det er ikke på nogen måde hensigtsmæssigt.

Det er derfor vigtigt, at du ikke bare lader stå til, når dine fuger ser ud til at trænge til en omfugning.

Sådan finder du et godt tilbud på omfugning

Det kan virke ret uoverskueligt selv at skulle indhente priser ved at ringe rundt til samtlige firmaer. Det tager lang tid og er besværligt. Men det kan du slippe for med vores tilbudstjeneste, som vi har sammen med vores samarbejdspartner. Ved at benytte dig af den, får du tilsendt op til tre tilbud på omfugning af murværk fra murere, der har tid og kompetencerne til at hjælpe dig med det.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde en opgavebeskrivelse, hvori du beskriver omfanget af opgaven så nøje, som du kan. Inden for få dage modtager du tilbud fra lokale murere, der gerne vil hjælpe dig med at løfte opgaven. Du er frit stillet for, om du vil sige ja eller nej til et tilbud, da det er ganske uforpligtende. Du er også velkommen til at forhandle yderligere, hvis ikke du er helt tilfreds med prisen – dog er priserne i forvejen konkurrencedygtige, da murerne ved, at du også modtager andre tilbud.

Med tilbudstjenesten er det derfor nemt og enkelt at komme i gang med den rette murer.

Du kan også læse mere omkring sandblæsning af murværk her.