Hvad koster en tømrer i timen?

Skal du have lagt et nyt plankegulv? Eller måske have hjælp til at bygge et nyt sommerhus? Så kræver det en tømrer for at få et godt resultat. Når du søger efter en tømrer, er det en god ide ikke at tage den første og den bedste, da det i givet fald kan resultere i en tømrer med alt for høj en timeløn.

Det er derfor en rigtig god ide altid at foretage god og grundig research først, så du er helt sikker på, hvad du siger ja til, at vedkommende ikke er for dyr, og at du ved, hvad regningen kommer til at være i sidste ende.

Find ud af hvad timelønnen er ved at indhente flere tilbud

Timelønnen for en tømrer varierer meget efter, hvor i landet du leder, og hvilke kompetencer vedkommende har. Derfor kan det også mere end anbefales, at du starter din søgen med at indhente tilbud fra flere forskellige tømrerfirmaer. Dermed kan du få en indsigt i, hvad en tømrer koster i timen, og hvad du skal regne med, at opgaven kommer til at koste dig.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Husk dog, at langt de fleste tømrere gerne vil komme forbi i din bolig, eller hvor du nu skal have arbejdet til at foregå for at give et helt korrekt og præcist prisoverslag. For selvom din opgave måske ikke lyder kompleks, kan den godt være mere omfattende end forventet. Så hvis tømreren gerne vil bese opgaven først, inden han giver et tilbud, er det helt på sin plads. Dermed er du også sikker på ikke at få en større regning end først forventet.

Du kan dog godt regne med, at mindsteprisen for en times tømrerarbejde er 270 kroner plus moms. Men langt de fleste tømrerfirmaer tager dog ofte minimum 400 kroner plus moms for deres arbejde. Husk på, det dækker arbejdsskadeforsikring, udgifter til værktøj, administrative omkostninger, firmabil og meget mere, som alle er udgifter forbundet med det at udføre tømrerarbejde.

Det kan dog godt betale sig at betale for en lidt dyrere tømrer, da prisen som oftest afspejler sig i de kompetencer og ekspertise, som tømreren har. Så her er dyrt ofte godt.

Få en fast pris på opgaven

Når du har fundet frem til nogle tømrere, du gerne vil have nogle tilbud fra, kan det være meget fornuftigt at bede dem om at give dig en fast pris på opgaven. Dermed undgår du, at regningen løber helt løbsk, ligesom det giver en ro omkring, hvad udgiften bliver.

Der er selvfølgelig en risiko forbundet med at få en fast pris, da tømreren kan være hurtigere færdig med opgaven, end hvad han egentligt havde regnet med. Det er dog ikke en særlig stor risiko at løbe, da det giver dig en sikkerhed for et stykke arbejde, der er udført godt og grundigt.

En fast pris er også en risiko for tømreren, da opgaven omvendt godt kan komme til at tage længere tid, end hvad han først havde antaget. Langt de fleste tømrere er dog ret skarpe på, hvor lang tid en opgave tager for dem, og hvor kompleks den er. Derfor kan du godt regne med, at prisen passer meget godt på, hvor lang tid det kommer til at tage for tømreren.