ALTAN

Bor du i en lejlighed, og kunne du godt tænke dig at kunne sætte dig udenfor? Eller har du en større villa, hvor det kunne være dejligt med en altan i forbindelse med soveværelset? Det er lækkert med en ny altan og kan gøre meget for en bolig. Det er med andre ord en investering for livet, da det højner værdien på din villa eller lejlighed.

Hvordan altanen skal se ud, hvor stor den skal være og i hvilke materialer, den skal udføres i er alle ting, der har indflydelse på prisen. Hvad det koster at få en ny altan uddyber vi herunder.

Altan priser: Hvad afgør prisen på en altan?

Prisen på en ny altan varierer en del i forhold til størrelse, materialevalg, værn og bygningens placering. En såkaldt standard altan i stål på 1,5 x 3 meter koster i gennemsnit mellem 100.000 og 130.000 kroner. Større altaner eller altaner i andre design koster typisk mellem 140.000 og 300.000 kroner.

3byggetilbud - tømrer

VORES tømrere STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Som med så mange andre ting, er det ikke muligt at give en specifik pris på, hvad det vil koste at få en ny altan. Men vi kan uddybe hvilke faktorer, der spiller ind på altaner priser.

Indhent 3 tilbud og priser på altan her!

Det der blandt andet spiller ind er:

  • Hvor stor skal altanen være?
  • Skal du have en enkelt altan eller flere?
  • Ønsker du nogle tilvalg?
  • I hvilke materialer skal altanen være?

Derudover har beliggenheden naturligvis også noget at sige, da der er stor forskel i priserne fra København og i Jylland. Derudover har højden også noget at sige. For altaner priser kan nemt blive noget dyrere, hvis altanen skal placeres højt oppe. Det kræver nemlig ekstra arbejde i forhold til ophængning, sikkerhedsprocedurer og leje af materiel.

Hvorfor få en ny altan?

Når man bor i en lejlighed uden adgang til have, er der ikke noget så skønt som en altan. Med den kan du få lidt af det udeliv, som du ville have med en gårdhave. Selvom det ikke er helt det samme, kan du ved kreativ indretning få din egen lille nyttehave, blomsterhave eller hvad du nu har lyst til på din altan.

Derudover er det dejligt at kunne nyde solen og de skønne, varme dage, når kalenderen siger sommer. Det er rart ikke at skulle finde en park eller et andet grønt område for at kunne nyde det gode vejr – for det kan du på din egen altan.

Selv hvis du bor i en villa med egen have, kan det om morgenen være rart bare at kunne sætte sig ud i morgensolen med en kop kaffe og vågne stille og roligt – eller læse i en god bog i frisk luft, inden det er tid at gå i seng.

Der er derfor mange gode grunde til at få en ny altan.

Få 3 tilbud på en ny altan

For at få de bedste altan priser er det en god ide at indhente tre tilbud fra forskellige firmaer. Det kan du med vores tilbudstjeneste, som giver dig muligheden for netop dette. Med flere tilbud får du et mere realistisk indblik i altan priser, som kan hjælpe dig til at få den billigst mulige altan. Desuden slipper du med en tilbudstjeneste for selv at skulle ringe rundt for tilbud – du kan derfor i stedet shoppe planter og møbler til den nye altan. Nemmere bliver det ikke.

Se over vores andre guides: