KLIKGULV

Lægning af klikgulv: Få et pænt gulv med professionel hjælp

Klikgulv er blevet et populært gulv at lægge i mange danske hjem, da det ikke bare er et flot gulv – det er også nemt og hurtigt at lægge. Men sådan er det med mange gulve: Hvis du har erfaringen til det, er det nemt nok at gå i kast med.

Hvis ikke du har erfaringen til det, er det fornuftigt at bruge penge på at få en fagmand til at hjælpe dig. Ikke kun fordi det sparer dig for en masse tid – men det sikrer også, at du får et resultat, som du er tilfreds med, og som ikke indeholder fejl eller mangler. Hvordan du finder en dygtig fagmand, fortæller vi nærmere om nedenfor.

Priser på klikgulv

Prisen på klikgulv afhænger af det valgte gulv. Klikgulv kan fås fra omkring 150 kroner pr. kvadratmeter. Dertil kommer gulvlæggerens timepris. En gulvlægger tager typisk mellem 500 og 700 kroner i timen, så den samlede prisen afhænger af gulvet størrelse og nuværende underlag. Du kan vælge gulvet selv eller lade gulvlæggeren medbringe gulv.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvordan vælger man det rette klikgulv?

Inden du kaster dig ud i lægning af klikgulv, er der nogle ting, du bør være opmærksom på inden, så du får en god og holdbar løsning.

Vælg den rette overflade

Det første du skal være opmærksom på er, at du skal vælge den rette overflade til gulvet. Hvis du ønsker trægulv, skal det øverste lag være så tykt som muligt, så det er muligt at slibe ved skader. Det skal gerne være 3-4 mm tykt.

Vælger du et i kunststof, skal du være opmærksom på, at det kan lyde plastikagtigt at gå ovenpå. Det er nemmere at holde, men det kan ikke repareres.

Vælg udseendet på gulvet

Inden du køber et klikgulv, skal du vælge, hvordan det skal se ud. For det kan både ligne brede gulvbrædder, parketgulv og plastiklaminat. Gå efter den type, der passer bedst til dine behov og boligens indretning.

Når du er opmærksom på ovenstående, er du godt på vej til et flot gulv, som du bliver glad for i mange år frem.

Indhent 3 tilbud på lægning af klikgulv

Hvis det med at lægge et gulv ikke siger dig noget, eller ikke er noget, du har lyst til at kaste dig ud i, bør du få hjælp fra en erfaren tømrer. Han kan hjælpe dig med at lægge et gulv, som du gerne vil have det.

Indhent 3 tilbud på lægning af klikgulv her!

Men inden du finder den første og den bedste tømrer til at hjælpe dig, bør du benytte dig af en tilbudstjeneste, som den vi tilbyder her på siden. Ved at bruge dig af tjenesten, kan du inden for få dage modtage 3 gode tilbud på, hvad lægning af klikgulv vil koste. Det er ret smart, da det for det første er både gratis og uforpligtende. Derudover er det en nem måde for dig at komme i kontakt med tømrere, der både kan og har tiden til lægning af klikgulv.

Dermed sparer du en del tid på at ringe forgæves rundt til tømrere, der ikke har tiden til at hjælpe dig. Om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene er i øvrigt helt op til dig selv. Men så kender du i hvert til prisen, så du har et godt forhandlingsgrundlag, hvis du selv kaster dig ud i en tilbudsjagt.