NY TERRASSE

Vil du have en ny terrasse i træ, skal du have en tømrer til at opføre den. Det kan dog være svært på forhånd at vide, hvordan tømrerens evner er. Derfor er det en god ide, at du får tre tilbud gennem os. Vi samarbejder kun med dygtige og erfarne folk.

Pris på ny terrasse

Prisen på en ny terrasse afhænger i høj grad af, om terrassen skal udføres i træ eller fliser. En ny terrasse i træ koster i gennemsnit mellem 1.000 og 3.000 kroner pr. kvadratmeter, mens en ny fliseterrasse i gennemsnit koster mellem 500 og 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Ny terrasse – få tryghed ved at vælge dygtige tømrere

En terrasse giver dig et skønt sted at sidde og nyde solen om sommeren. For mange familier er den samlingspunktet, hvor der både bliver leget, slappet af og spist mad. Har du ikke en terrasse nu, eller vil du have en større terrasse, der giver jer mere udeplads, kan du hyre en tømrer til at udføre den for dig.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Når du vil have en ny terrasse, skal du vælge, om den skal være i sten eller træ. Hvilken type du vælger, er selvfølgelig et spørgsmål om flere detaljer. Blandt andet smag og behag, og hvor meget du vil vedligeholde den.  

Fordele ved en ny terrasse i træ:

  • Træ har en smuk og levende overflade, der giver en god overgang mellem hus og have
  • Træet bliver hurtigt varmet op
  • Mange forskellige typer af træ at vælge imellem
  • Bliver ved med at være smukt i mange år fremover – stenterrasser får hurtigt alger, hvis du ikke er omhyggelig med at feje dem
  • Har en blød overflade, der er behagelig at gå på med bare fødder
  • Er den eneste løsning, hvis du ønsker en hævet terrasse.

Der er selvfølgelig også nogle ulemper ved at have en terrasse i træ. Det er, at du skal give den olie hvert andet år, for at den bliver ved med at være pæn, og at den kan blive glat i regnvejr. Det sidste kan du dog afhjælpe, hvis du vælger en mere skridsikker form for træ.  

Få tilbud fra forskellige tømrere

Har du bestemt dig for, at du vil have en træterrasse, skal du have fat på nogle tømrere, der kan give dig et tilbud. Få gerne i hvert fald tre tilbud. Det er med til at sikre, at du får en rimelig god ide om, hvad prisniveauet er i dit område, og du ikke bliver snydt af den første, som du kontakter.

Tilbuddet fra tømreren bliver afgivet efter, at vedkommende har været hjemme hos dig for at se, hvor terrassen skal være. Tømreren kan måle op i forhold til, hvor stor terrassen skal være, og hvor meget den eventuelt skal være hævet. Ved besøget kan I også tale om, hvilken type træ du gerne vil have terrassen udført i.

Vær sikker på, at tømreren leverer en ordentlig kvalitet

Det koster en del penge at få fremstillet en ny terrasse i træ, samtidig med at den har stor betydning for, hvordan dit hjem kommer til at se ud. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge en tømrer, der leverer en god kvalitet. Du bør ikke kun fokusere på prisen, selvom det kan være fristende.

Får du tre tilbud fra os, kan du være sikker på, at tømreren leverer en god kvalitet. Vi samarbejder kun med dygtige tømrere, der kan deres håndværk. Det er med til at give dig en langt højere grad af tryghed.