Lægning af laminatgulv: Gør det selv eller få 3 tilbud

Har du længe drømt om at få et trægulv, men har du ikke pengene til at få det? Så er et laminatgulv et oplagt valg. For det ligner nærmest til forveksling et trægulv, når det bliver lagt. Det kan være svært at se forskellen – men det er også meningen med det hele.

Pris på laminatgulv

Prisen for laminatgulv ligger i gennemsnit på mellem 150 og 400 kroner pr. kvadratmeter inklusiv materialer og arbejdsløn. Laminatgulv er ét af de mest økonomiske valg, når det kommer til gulv. Et laminatgulv på 30 kvadratmeter vil ende på en samlet pris på mellem 4.500 og 12.000 kroner.

Hvad er et laminatgulv?

Hvis du ikke er helt sikker på definitionen af et laminatgulv, fortæller vi dig det her. Det består af flere lag af papir, som er imprægneret med varmehærdende syntetisk harpiks. Det bliver presset sammen under et højt tryk og herefter har man et laminatgulv.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Det føles som et blødt materiale for fødderne, som er behageligt at gå på samtidig med, at det er slidstærkt og nemt at rengøre. Du kan få forskellige typer af laminatgulv med forskellige farvenuancer. Så uanset om du foretrækker et lyst eller et mørkt gulv, kan du få det i laminat.

Laminatgulv er billigt

Selvom det selvfølgelig ville være federe at have det trægulv, du længe har drømt om, så kan du næsten få det med et laminatgulv. Det ligner i hvert fald ret godt. Det gode er også, at du kan få, hvad der ligner et trægulv til en pris, der ligger langt under, hvad sådan et gulv ville koste.

Selvom du ikke selv har modet til at lægge gulvet, er det stadig en langt billigere løsning for dig at få – og når gulvet først er lagt, er det svært at se forskel på laminat og den ægte vare. Hvis du derfor ikke kan komme udenom at få lagt et nyt og pænt gulv er laminat en rigtig fornuftig løsning både praktisk og økonomisk.

Hvad koster lægning af laminatgulv hos en tømrer?

Der er meget stor forskel på, hvad det koster at få en erfaren tømrer til at komme og lægge et laminatgulv. For det første er der stor forskel på, om du bor i København, eller om du har en skøn bolig i Jylland.

Dernæst kommer prisen på lægning af vinylgulv helt an på, hvilket slags laminat du gerne vil have og hvor mange kvadratmeter, der skal lægges. Det er mange ting at tage forbehold for. Så det bedste er at indhente 3 tilbud.

Hvordan indhenter man 3 tilbud på lægning af laminatgulv?

Det gør du ganske simpelt og enkelt ved at bruge tilbudstjenesten her på siden, som vi tilbyder sammen med vores samarbejdspartner. Her kan du ved blot at udfylde en opgavebeskrivelse og dine kontaktoplysninger med ét klik modtage 3 tilbud fra lokale tømrere.

Indhent 3 tilbud og priser på lægning af laminatgulv her!

Tilbuddene kan du bruge til at sammenligne priser, så du får en ide om, hvad prislejet er. Desuden undgår du også at sige ja til et tilbud, der er alt for dyrt sammenlignet med andre tømrere.

Det er ganske gratis at bruge. Får du ikke et tilbud, du synes er godt nok, er du frit stillet for at sige nej og lede videre på egen hånd. Det er tilbudsjagt gjort nemt.

Se også: