Opsætning af alarm: Pris og Information

Hvad koster opsætning af alarm

Prisen på opsætning af alarm afhænger af det valgte alarmsystem. Ofte vil udbyderen tilbyde en samlet pakke inklusiv montering og installation. Prisen afhænger blandt andet af boligens størrelse og og specifikke ønsker som for eksempel mobilstyring. Dertil kan der komme en månedlig abonnementsydelse. Alarmsystemet inklusiv installation koster gennemsnitligt mellem 2.500 og 5.000 kroner.

Få hurtigt hjælp med installation af alarm

Med opsætning af alarm i dit hjem kan du føle dig langt mere sikker – både når du er hjemme, og når du forlader boligen. Det kan dog være svært at finde en elektriker, der har tid til at udføre opgaven. Derfor bør du benytte dig af vores service. Vi sætter dig kun i kontakt med elektrikere, der har tid nu.

En alarm i dit hjem er der først og fremmest for at give dig en højere grad af sikkerhed. Det er derfor ikke fjollet, at du får en, selvom du aldrig har haft indbrud: Det er alarmen jo netop med til at forhindre. Derudover er der også en række andre grunde til, at du kan vælg at få sat en alarm op. Det er:

  • Hvis du rejser meget
  • Hvis du bor langt fra dine naboer
  • Hvis du har store værdier i dit hjem som møntsamling, kunstsamling eller designermøbler
  • Hvis du føler dig utryg ved at være i dit hus
  • Hvis du bor i et område med meget kriminalitet
  • Hvis du tidligere har haft indbrud

Ved opsætning af alarm skal den kobles til dit elnet. Det er sådan, den får strøm og bliver ved med at virke. Derfor er det en elektriker, der sætter alarmen op. Udover at alarmen kan give besked, hvis der er indbrud, kan du også få alarmer, der kan give besked om brand og gasudslip. Dermed har du en alarm, der kombinerer flere funktioner.

Læs også: Opsætning af dørtelefon

Alarm med eller uden abonnement?

Du kan typisk vælge mellem, om du vil have en alarm med abonnement eller uden. Når du vælger en med abonnement, betyder det, at du har en aftale med et vagtselskab, som du betaler til hver måned. Hvis din alarm går, får de besked og tager derefter ud til dit hjem.

Med en alarm uden abonnement er det dig, der får besked, hvis alarmen går. Det er derfor op til dig at ringe til politiet eller en nabo for at tjekke, hvad der sker i dit hjem. Skal du ud at rejse, kan du vælge, at det er nogle andre, der får besked.

Sådan finder du en elektriker, der har tid nu

Inden du får udført en opgave af en håndværker, bør du altid få et tilbud på den. Dermed ved du, hvor meget det kommer til at koste. Hvor dyrt det bliver at sætte din alarm op, kommer helt an på, hvor stort et hjem du har, og hvor omfattende et alarmsystem du ønsker dig. Du bør i hvert fald kontakte tre elektrikere for at få et tilbud på opgaven. Det er med til at give dig den bedste ide om, hvordan prisniveauet er.

Når du kontakter en elektriker kan det dog være svært at finde en, der har tid nu. Elektrikere er travle håndværkere, der typisk er rift om. Det kan gøre, at du ender med at ringe forgæves til mange.

For at undgå at stå i den situation bør du bruge vores service her på siden. Vi sætter dig gratis i kontakt med tre elektrikere, der har tid til at sætte din alarm op netop nu. Alle de håndværkere, vi samarbejder med, bliver jævnligt screenet, så vi er sikre på, at de lever op til den høje kvalitet, vi ved, at du som kunde forventer af dem.

Læs også: Opsætning af gipsvæg