Installation af Dørtelefon » Få 3 gratis tilbud og priser

Find nemt elektriker til at sætte din dørtelefon op

En dørtelefon gør det muligt for dig at se, hvem der ringer på. Det giver dig både en højere grad af sikkerhed og gør det nemt for dig at lukke dine gæster ind. Hvis du vil slippe for at bruge en masse tid på at ringe til forskellige elektrikere for at få et tilbud på opsætningen, kan du benytte dig af vores tjeneste.

Med en dørtelefon får du både en højere grad af sikkerhed og en nem løsning til at lukke gæster ind. Hvis du er bange for at blive udsat for tricktyveri eller hjemmerøveri, er det rart for dig, at du ved, hvem der står på den anden side af døren, når du åbner. Det giver dig en langt større tryghed.

Det mest almindelige er dog, at dørtelefoner bliver brugt i etageejendomme, fordi det er en nem løsning i forhold til at lukke gæster ind ad gadedøren. Dermed behøver du ikke at løbe ned fra din lejlighed for at åbne. Det er en elektriker, der sætter dørtelefonen op, da den er koblet til elnettet for at få strøm.

Pris på installation og montering af dørtelefon

Prisen på installation af dørtelefon dækker montering, installation og dørtelefonanlæg. Det vil i gennemsnit koste mellem 1.500 og 3.000 kroner alt inklusiv. Prisen afhænger blandt andet, hvorvidt der skal trækkes nye kabler, eller om de gamle kan genbruges, den valgte model og elektrikerens timeløn.

Virksomheder kan også bruge dørtelefoner

Selvom det stadig i høj grad er private, der bruger dørtelefoner, er der dog også et stigende antal virksomheder, der gør. Årsagerne er egentlig de samme som for private: øget sikkerhed og større bekvemmelighed.

For virksomheder er det også rart, at I ved, hvem I lukker ind. Det er ikke mindst vigtigt, hvis I har mange værdier. Derudover er det også rart, at I kan lukke gæster ind, uden at I er nødt til at gå ned og åbne for dem.

Vær sikker på, hvem du lukker ind, med en dørtelefon med video

Tidligere kunne du kun høre stemmen på den, som du talte med i en dørtelefon. I moderne telefoner er der dog også video, så du har mulighed for at se, hvem du taler med. Det giver dig en langt højere grad af sikkerhed i forhold til, hvem du lukker ind.

Derudover kan du i mange tilfælde også få koblet dørtelefonen til din mobiltelefon. Det betyder, at du ikke behøver at gå ud til døren for at åbne – du kan blive siddende inde i stuen og åbne gadedøren for dine gæster.

Se også: Få hjælp til montering af emhætte

Få hjælp til at finde en elektriker

I nogle tilfælde skal du igennem en del elektrikere for at finde nogle, der har tid til at sætte din dørtelefon op nu. Der er nemlig mange af dem, der har rigtig travlt. Det kan være frustrerende for dig at skulle bruge så meget tid på at finde frem til nogle, der kan hjælpe dig.

Du kan spare dig selv for besværet ved at få os til at hjælpe dig. Vi kan finde tre elektrikere i dit område, der alle har tid til at hjælpe dig med din dørtelefon nu. De kontakter dig i forhold til at give et tilbud på opgaven, og du kan så derefter vælge den med den laveste pris.

Når du vælger en af de elektrikere, vi samarbejder med, kan du være sikker på, at det er en, der kan levere en god kvalitet. Vi samarbejder nemlig kun med dygtige og kompetente elektrikere, der kan overholde deres aftaler og udføre et godt stykke arbejde.

Relateret artikel: Opsætning af alarm – komplet guide