New Yorker Gulv – Pris og information (Komplet Guide)

Lægning af New Yorker gulv: Få et stilfuldt gulv i boligen

Føler du dig inspireret af boligmagasiner, der viser den ene bolig efter den anden med rå New Yorker-inspirerede gulve? Og kunne du godt tænke dig, at du selv fik sådan et gulv? Det er der ikke noget at sige til. For et New Yorker gulv er både praktisk og et flot gulv med et råt betonlook.

Et New Yorker gulv kan fås i forskellige materialer såsom epoxy og polyurethan. Det er oprindeligt et gulv, der er blevet anvendt i industrien, men nu har boligejerne virkelig taget det rå look til sig.

Hvad koster lægning af New Yorker gulv?

Prisen på New Yorker gulv ligger i gennemsnit på mellem 400 og 600 kroner pr. kvadratmeter. Prisen afhænger blandt andet af materialevalg og håndværkerens timepris. Et New Yorker gulv i beton og epoxy på 30 kvadratmeter vil dermed koste mellem 12.000 og 18.000 kroner.

★★★★★

VORES MURERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Når du skal i gang med at lægge et New Yorker gulv, afhænger prisen af, hvor mange kvadratmeter, du skal have lagt. Derudover kommer det naturligvis også an på, om du har evnerne og modet til at lægge det selv, eller om du har brug for hjælp fra en håndværker.
Det er selvfølgelig altid billigst at gøre tingene selv. Men hvis ikke du er sikker på, at gulvet bliver ordentligt, hvis du selv gør det, kan det i sidste ende blive billigere, hvis får en håndværker til at hjælpe dig.

Hvordan lægger man et New Yorker gulv?

Du kan godt selv stå for lægning af New Yorker gulv, hvis du har mod på det. Gulvet består af et betongulv som undergulv med en poleret epoxy-overflade, som er det, der giver den ekstra fine og flotte finish.

Det første du skal gøre er at støbe et betonfundament. Det i sig selv kræver dampspærrer og isolering med flamingo. Når fundamentet er tørt, skal du rengøre overfladen grundigt, inden du begynder at male på det med epoxy. Det er desuden også vigtigt at slibe betonoverfladen med en diamantsliber. Ellers binder malingen ikke.

Når forarbejdet er gjort, skal du starte med at male med en grunder beregnet til epoxy, ligesom du skal fylde revner og ujævnheder ud med epoxy spartelmasse. Bland herefter malingen sammen og begynd at male gulvet. Vær hurtig, da det inden for et par timer begynder at hærde.

Når malingen er helt tør, skal du give det en omgang lak ovenpå for at få et poleret udtryk.

Hvor finder man en håndværker til lægning af New Yorker gulv?

Det kan være en udfordring at finde en håndværker, der har tiden til at hjælpe med et gulv. Særligt fordi der er gang i mange byggerier i disse år. Hvis du gerne vil slippe for at ringe forgæves rundt, kan du med fordel benytte dig af tilbudstjenesten her på siden, som vi har med vores samarbejdspartner.

Den er gratis at bruge og kan hjælpe dig til at få 3 tilbud fra interesserede håndværkere. Du skal ikke gøre mere end at udfylde en opgavebeskrivelse og dine kontaktoplysninger. Herefter kan du læne dig tilbage og vente på, at tilbuddene lander i din indbakke. Det er en smart og effektiv måde at finde en god og billig håndværker på, så du kan få det gulv, du går og drømmer om.