POLYURETHAN GULV: ET FLOT, MODERNE OG BRUGBART GULV

Har du gamle gulve i din bolig, der trænger til at blive skiftet? Og overvejer du at vælge et polyurethan gulv? Et gulv med polyurethan er et gulv, som de færreste andre gulve kan hamle op med, da det er unikt og ser eksklusivt ud.

Polyurethangulve vinder mere og mere frem i de danske hjem, da det ikke alene er et billigt gulv, så er det også et gulv, der bare holder og ser pænt og moderne ud i mange år. Det er til gengæld svært at lægge, og du må ikke gøre det selv – men når det er blevet lagt, får man et resultat, som er bedre og pænere end mange andre gulve.

Hvad koster et polyurethangulv?

Prisen på polyurethan gulv ligger i gennemsnit på mellem 500 og 1.000 kroner pr. kvadratmeter inklusiv materialer og arbejdsløn. Prisen afhænger af gulvets tykkelse, underlag, farvevalg samt timeløn. Et polyurethan gulv på 30 kvadratmeter vil ende på en samlet pris på mellem 15.000 og 30.000 kroner.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Prisen er nn af de helt store fordele ved polyurethan. Gulvprisen er nemlig ikke særlig høj sammenlignet med andre gulve. Det betyder faktisk, at du kan få et polyurethan gulv helt ned til 500 kroner per kvadratmeter.

Prisen er selvfølgelig ikke garanteret, da der spiller faktorer ind såsom, hvor i landet du befinder dig. Det har nemlig betydning for, hvilken kvadratmeterpris, du bliver tilbudt. Når det så er sagt, er gulvet her som oftest et billigere alternativ til mange andre typer gulve – uanset hvor i landet, du og din bolig befinder dig.

Hvorfor vælge et polyurethan gulv?

Du skal vælge et polyurethan gulv til din bolig, fordi der ganske enkelt ikke er nogle ulemper ved det. Det har ingen svage sider, da det både er slidstærkt, holdbart, pænt og ikke revner. Ja, og så er det billigt.

Det skønne ved et gulv i polyurethan er, at du selv kan bestemme hårdheden, og om det skal være skridsikkert. Det er nemt at implementere, og du får et resultat, der er mere end tilfredsstillende.

Gulvet tager kun nogle få dage at lægge, og så står du med et gulv, der er af førsteklasseskvalitet, når det kommer til holdbarhed. Det er nemlig et af de bedste gulve til at holde på farve og struktur.

Kan man lægge et polyurethangulv selv?

Den eneste ulempe ved et polyurethan gulv er, at du ikke selv må lægge det. Grunden til det er, at man skal have et certifikat for at måtte gøre det. Polyurethan er nemlig et ætsende materiale, hvorfor man nemt kan komme galt afsted, hvis man selv lægger det. Det er der ingen grund.

Så nej, du må ikke selv lægge det og skal derfor have en specialuddannet fagmand til at gøre det. Han klargør det eksisterende gulv ved at slibe det helt plant og maler derefter polyurethan ovenpå gulvet ad flere omgange.

Gør det nemt at indhente tilbud på polyurethan gulv pris

Du må som sagt ikke lægge et polyurethan gulv selv, hvorfor du er nødt til at indhente som minimum et tilbud hos en fagmand.

Dog er det bedre at indhente mere end et enkelt tilbud, da du ellers nemt kan komme til at snyde dig selv for penge. Benyt dig derfor gerne af en gratis tilbudstjeneste som den vi har med vores samarbejdspartner, så du kan indhente tre tilbud til sammenligning.

Indhent 3 tilbud og priser lige her!

Der vil med garanti være forskel på prisen. Det gode ved at benytte dig af en tilbudstjeneste er også, at de tilknyttede fagmænd godt ved, at du også modtager tilbud fra andre. Det skaber konkurrence, hvilket med al sandsynlighed resulterer i en lavere kvadratmeter pris, end hvis du havde nøjes med at ringe til en enkelt i dit lokalområde.

Polyurethan gulv prisen er billig ja – men hvis du kan få den endnu billigere end udgangspunktet, kan du lige så godt forsøge at gøre det. Især når det ikke tager dig mere end nogle få klik.