Murer Solrød

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Murer i Solrød: Find tre tilbud

Er du på udkig efter en god murer i Solrød, der kan hjælpe dig med murerarbejde? Mange gange kan der være gode fordele i at hyre en professionel, hvis du umiddelbart ikke selv har kompetencerne eller tiden til det. Det kan være alt lige fra renovering af terrasse til pudsning af husets facader.

Alt andet lige er du sikkert interesseret i at finde en murer i Solrød til en fair pris. Det kan være fordelagtigt at lægge et budget, hvis du ikke vil bruge for mange penge på projektet. Nedenfor får du tips til, hvordan du kan finde en god murer til en fair pris.

Sådan oveholder du et budget

Når du først har lagt et budget, er det værd at vide, hvordan du så overholder det budget. Langt hen ad vejen kan det nemlig blive lidt af en udfordring, hvis mureren vurderer projektet til en højere pris, end hvad du forventede. I den forbindelse er det derfor væsentligt at lede grundigt, når du skal finde den rette murer i Solrød. Mange gange kan det være en langvarig proces at finde en murer, der både er kompetent og samtidig har fair priser.

murer tilbud

Der kan derfor være behov for at kontakte flere forskellige murer i Solrød, så du efterfølgende kan sammenligne de respektive priser og til sidst udpege den bedste iblandt. I stedet for at kontakte samtlige murer, bør du i stedet benytte dig af en helt særlig service. Nemlig en sammenligningsside.

Sådan bruger du en sammenligningsside

En sammenligningsside er for eksempel tilpasset murer rundt omkring i landet – for eksempel i Solrød. Her har du mulighed for at benytte dig af en smart og nem service, hvor du først og fremmest indsender din mureropgave. Her vil tre forskellige murer i Solrød vurderer din opgave. Inden for tre dage lander der tre forskellige tilbud i din indbakke, som du kan tage stilling til og sammenligne.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud lige her

Sammenligningssider er smarte, fordi du båder sparer tid og penge. I stedet for at ringe rundt til samtlige murer i Solrød, sørger enheden på siden for at sende din opgave direkte til tre forskellige murer, uden du skal gøre mere. Derudover kan du på den måde finde det billigste tilbud og holde dig inden for dit budget. Det gør i sidste ende, at du måske faktisk sparer flere penge, end hvad du havde regnet med i første omgang.

Et uforpligtende tilbud

Fordelen ved en sammenligningsside er desuden, at det ikke koster dig en krone. Med andre ord kan du ganske gratis og uforpligtende tage stilling til, om tilbuddene matcher dine ønsker og budget. Hvis du umiddelbart ikke kan forene dig med hverken det ene eller det andet tilbud, kan du uden omkostninger afslå alle tre tilbud.

Det er vigtigt, at du er helt sikker på den murer, du finder. Det kan nemlig betyde, at du i sidste ende skal af med flere penge, hvis du blot vælger den første og den bedste. Er tilbuddet der ikke i første omgang, kan du altså uden omkostninger lede videre igen, til du finder den rigtige murer i Solrød.

Oversigt over murerfirmaer i Solrød

Murermester Robert Gregil

 • Koglevej 12, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • http://www.murermestergregil.dk/
 • +4556145146

Murermester Ole Madsen

 • Egevænget 2, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • https://murer-olemadsen.dk/
 • +4556145738

Murermester Claus Langberg ApS

 • Fredensbovej 4A, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • http://www.clauslangberg.dk/
 • +4520765973

Murermester Winther Alex

 • Tulipanmarken 17, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • +4528129916

Byggefirmaet HH Aps | Tømrer, Snedker & Murer

 • Engvangen 22, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • https://byggefirmaethh.dk/
 • +4528801761

Flere kommuner i området: Murer Odsherred, Murer Lolland, Murer Ishøj

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!